Faina din soia
Descriere
Recomandari: energizanta, remineralizanta, echilibranta celular, ajuta la cresterea scheletului osos, a masei musculare si sistemului nervos,imbunatateste digestia, circulatia sanguina, memoria, fiind un aliment mult superior prin bogatia de proteine fata de carne, lapte si oua. Un kg de boabe de soia echivaleaza cu 4 kg de carne, 56 de oua de gaina, 8 litri de lapte de vaca.
Compozitie:faina de canepa
Indicatii: anemie, demineralizare, rahitism, decalcifiere, convalescenta, crestere, stress, alaptare, lauzie, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni digestive, renale, cardio vasculare, surmenaj fizic si psihic, osteoporoza, deficit imunitar, ingrijirea pielii.
Prezentare:500 g
Producator:Solaris
Retete:Lapte de soia :300 g faina de soia se pun in 0.5l de apa calda timp de 2-3 ore.Apoi se stoarce printr-un tifon.Se mai aduga 0.5 l apa calda si se stoarce din nou.Lichidul astfel obtinut se consuma in 24 ore, simplu sau indulcit, ori in creme, budinci.