Acceptarea emotiilor, amestec de uleiuri esentiale

80,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Acceptarea emotiilor, amestec de uleiuri esentiale, 10 ml, Bionovativ

Proprietati:

  • Susține funcția mentală și cognitivă
  • Susține starea de bine, calmul, relaxarea, calitatea și sănătatea somnului
  • Susține nivelul de energie al organismului
  • Are efect tonic, susține capacitatea de muncă mentală
  • Contribuie la adaptarea corpului în condiții extreme și stresante

Mod de utilizare:
Se iau câte 3-4 picături de 2 ori pe zi. Fiecare doză se dizolvă în prealabil într-o linguriță de miere sau într-un sfert de linguriță de ulei alimentar.

Contraindicații/Precautii:
Poate interacționa cu anticoagulante, antitrombotice, heparine cu masă moleculară mică la administrare concomitentă.
A nu se utiliza nediluat. Se utilizează doar diluat în miere sau ulei alimentar, nu și în apă. A nu se consuma de către femeile însărcinate sau care alăptează, copii, persoanele cu boli autoimune, afecțiuni hemoragice, hipermenoree, diaree cronică, infecții acute (inclusiv gripă, raceală).
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.
Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului, Notificare nr.15114/27.08.2021

Ingrediente:
Uleiuri esențiale de: Bergamotă de Italia (Citrus bergamia): 4,5 ml; Arbore de Tămâie sacră (Boswellia sacra): 1,8 ml; Portocală dulce de Valencia (Citrus sinensis): 1,2 ml; Eucalipt brazilian (Eucalyptus maculata var. citriodora): 1 ml; Angelica (Angelica achangelica): 0,8 ml; Roiniță (Melissa officinalis): 0,5 ml; Rozmarin (Rosmarinus officinalis): 0,2 ml.

Prezentare:
10 ml.

Detalii

Categorii