Acne stop

29,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Produsul Acne Stop Forte este un remediu naturist  destinat persoanelor suferinde de acnee. Acneea juvenila, care apare preponderent la adolescenti, este cauzata de activitatea excesiva a glandelor sebacee si polisebacee. Se manifesta prin aparitia comedoamelor si a papulopustulelor superficiale sau profunde, localizate mai ales pe fata, pe spate si pe partea superioara a toracelui.  
Compozitie -  Vitamina C (acid asorbic) 180,00 mg, Vitamina E (D-Tocoferol) 45,00 mg, Gluconat de zinc 140,00 mg (corespunde la 20 mg Zn), Gluconat de cupru 28,30 mg (corespunde la 4 mg Cu), Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) 6,00 mg     

Actiune:    Acne stop este un tratament naturist care combate acneea care prin manifestarea ei execesiva este inestetica si deranjanta. Formula acestui supliment alimentar se bazeaza pe observatia stiintifica conform careia un regim alimentar bogat in zinc, antioxidanti si vitamina B6, reduce activitatea excesiva a glandelor sebacee. Pentru a preveni carenta cuprului in organism, care poate sa apara prin aport suplimentar de zinc, s-a introdus si acest microelement in formula produsului.    

Mod de administrare: Se recomanda consumul de 2 x 1 capsula/zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), dupa o masa principala de preferinta dimineata si seara. Tratamentul se continua pana la disparitia acneei.  

Prezentare:    30 capsule + 30 capsule gratuite

Producator: Parapharm

Detalii