Aloe vera gel, Nature s Way

128,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

 

Descriere: Singurul produs care contine suc, gel si extract standardizat de polizaharide Aloe PolyMax este un remediu naturist util in detoxifierea organismului.

Efecte : Aloe vera gel este un remediu naturist  cu efect imunomodulator, reduce simptomele in indigestii, balonari, halena, ulcere, gastrite, esofagite, constipatie, boala Crohn, hepatite virale si acute, steatoza hepatica, dischinezii biliare, cicatrizant, epitelizant acnee, arsuri, eczeme, intepaturi de insecte, psoriazis, vergeturi, detoxifiant hepatic si sanguin, artrita, gingivita, stomatita, analgezic, antibronsitic, antialergic, antiviral, antihelmitic, antibacterian, adjudvant in terapii antitumorale, protector in radio si chimioterapie, tuberculostatic.radio si chimioterapie

Compozitie:  Suc, gel  si Aloe Polymax din frunza de aloe, 99.7% puritate

Mod de administrare: 30ml - 240ml/zi sau amestecat cu sucul natural preferat sau conform recomandarii consultantului de specialitate

Mod de prezentare: flacon 1000 ml.

Producator:  Natures way

Contraindicatii: Nu se administreaza persoanelor care folosesc diuretice.

Stiati Ca : Vechii egipteni o numeau "planta nemuririi" si o puneau printre darurile funerare înmormântate împreuna cu faraonii, pentru a asigura, chiar si dupa moarte, sanatate spiritului faraonului. Cu sute de ani în urma africanii agatau planta în manunchiuri deasupra usii pentru a alunga spiritele malefice. Medici celebri ai antichitatii si personalitati istorice remarcabile au fost fascinate de puterea curativa a acestei plante.
Prima atestare "documentara" a plantei miracol aloe vera o gasim încrustata în piatra pe o placuta descoperita într-un mormânt egiptean de acum 3500 de ani.
Primul tratat medical antic care mentioneaza planta de aloe vera si efectele ei vindecatoare se numeste "Papyrus Ebers" si se estimeaza ca a fost redactat în jurul datei 1553-1550 î.d.H.