Anghinare comprimate, Dacia Plant

Dacia Plant S.R.L
33,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Dacia Plant S.R.L

Descriere

 

Descriere: Produsul Anghinare comprimate este un remediu naturist in detoxifierea organismului si in diskinezii biliare. Anghinarea este o planta de cultura de la care se recolteaza in scop medicinal frunzele.Frunzele de anghinare sunt un remediu naturist cu proprietati hepatoprotectoare si stimulente ale functiei hepatice.Planta a fost adusa in Europa de Sud din Etiopia unde a fost considerata o leguma nobila , fiind consumata doar de oamenii bogati.Grecii si romanii utilizau anghinarea pentru tratarea icterului, dispepsiei, reumatismului si afectiunilor urinare.In compozitia chimica a plantei se gasesc: steroli, flavone, taninuri,glucide, aminoacizi, enzime, pectine, acizi organici.  

Recomandari: Produsul Anghinare comprimate este un tratament naturist cu actiune antimicrobiana mai ales fata de bacteriile din genul Salmonella, Staphylococcus si Proteus . Amplifica capacitatea de detoxifiere a ficatului si de eliminare a toxinelor prin urina, favorizeaza cresterea tulpinilor probiotice care ajuta la refacerea florei intestinale, stimuleaza pofta de mancare, regenereaza celulele hepatice, impiedica dezvoltarea placilor aterosclerotice.Deoarece planta are in compozitie cinarina, luteolina, acid clorogenic are actiune cardioprotectoare si vasodilatatoare . 

Compozitie: Produsul anghinare comprimate contine anghinare 150 mg

Mod de administrare: Produsul Anghinare comprimate se administreaza astfel: adulţi şi copii peste 14 ani: câte 1cpr. de 3 ori pe zi, înainte de mese. Copii între 7 şi 14 ani: câte o jumătate de cpr. de 3 ori pe zi, înainte de mese. Copii sub 7 ani: numai după sfatul medicului.

Contraindicatii: Produsul Anghinare comprimate nu se administreaza persoanelor cu alergie la anghinare, sarcina, alaptare, litiaza biliara.

Precautii: Pot aparea greata sau diaree in caz de supradozare.

Mod de prezentare: 60 comprimate 

Producator: Dacia Plant

Stiati ca: Vezica biliara are rolul de a depozita bila si sa o secrete in intestinul subtire cand este necesar. Ea are rolul de a descompune grasimile din mancare si de a stimula contractiile intestinale ce imping materiile fecale afara din intestine. Necazul este ca in timp vezica biliara poate sa devina prea congestionata cu sarurile biliare. In plus daca din nefericire vreo bacterie ajunge in vezica biliara, bila va izola aceasta bacterie formand o piatra in jurul ei.  In medicina orientala, vezica biliara este asociata cu luarea deciziilor . Cand functioneaza insuficient apar durerile de cap, incetinala, indeciziile.Vezica biliara guverneaza curajul, hotararea, fermitatea, initiativa unei persoane.Anghinarea este o planta de cultura de la care se recolteaza in scop medicinal frunzele.Frunzele de anghinare au proprietati hepatoprotectoare si stimulente ale functiei hepatice.Planta a fost adusa in Europa de Sud din Etiopia unde a fost considerata o leguma nobila , fiind consumata doar de oamenii bogati.Grecii si romanii utilizau anghinarea pentru tratarea icterului, dispepsiei, reumatismului si afectiunilor urinare.In compozitia chimica a plantei se gasesc: steroli, flavone, taninuri,glucide, aminoacizi, enzime, pectine, acizi organici.

Despre Anghinare. Anghinarea (Cynara scolymus) este o specie de plante erbacee perenă, din familia compozitelor, genul Cynara, care înflorește vara—toamna, originară din regiunea mediteraneeană, cultivându-se pentru solzii cărnoși ai inflorescenței și pentru receptaculii florali care sunt comestibili. Anghinarea se folosește în gastronomie, în terapii, dar poate fi întâlnită și ca plantă ornamentală. Bulbul florii , se folosește cu un succes aparte în Spania și Italia în gastronomie. În Sicilia, în Italia, există chiar o sărbătoare închinată anghinării , unde se mănâncă doar mâncăruri preparate cu anghinare, zeci de tipuri de preparare. În Spania, și mai ales în regiunea de Navarra , perioada recoltării bulbului de anghinare și a altor verdețuri ale aceluiași anotimp se consideră sărbătoare a regiunii de Navarra , iar toate mâncărurile preparate în restaurante și în casele din Navarra se fac cu respectivele verdețuri , printre care anghinarea este un ingredient principal. Anghinarea are un conținut ridicat de ulei, care poate fi folosit drept combustibil-alternativ, pentru centralele termice. În medicina naturistă, la prepararea produselor naturale pe bază de anghinare, se utilizează rădăcinile de anghinare și frunzele de anghinare. Toate aceste produse sunt considerate remedii naturale excelente în tratarea și vindecarea diverselor afecțiuni ca de exemplu: afecțiuni hepatice, afecțiuni ale circulației sangvine și afecțiuni renale. De asemenea, anghinarea mai poate fi consumată și în stare proaspătă, fiind astfel apreciată pentru efectele ei vindecătoare în tratarea diareei cronice în special, precum și în tratarea diabetului, hemoroizilor, vomismentelor și migrenelor. Preparatele naturale din aghinare ajută la vindecarea constipației (sucul de anghinare), afecțiunilor ficatului (ceai de anghinare), reumatismului (ceai de anghinare).  Anghinarea prezinta numeroase efecte curative, intre care: scade colesterolul, fiind utila persoanelor cu colesterolemie crescut , faciliteaza digestia prin reglarea secretiei biliare si favorizarea eliminarii sucurilor biliare in duoden, este un bun diuretic mentinand fluxul renal si asigurand eliminarea toxinelor din organism , stimuleaza ficatul sa secrete suc bila si totodata favorizeaza eliminarea lichidului biliar acumulat in vezica biliara in timpul digestiei, fiind utila in dispepsii. De asemenea anghinarea stimuleaza regenerarea celulelor hepatice, previne aparitia cancerului de colon pentru ca radacina de anghinare contine o polizaharida asemanatoare cu amidonul, numita inulina, care ajuta la mentinerea unei flore intestinale sanatoase , este utila in afectiuni digestive, enterocolite, reflux acid, constipatie , ceaiul de anghinare mai este un bun adjuvant in unele afectiuni ale aparatului cardio-vascular cum ar fi hipertensiune, ateroscleroza si angina pectorala , este indicata in astenia psihica, fiind si un tonic nervos.