Antistres, Alevia S.R.L

20,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:  Cel mai eficient calmant natural de zi , reda starea de bine naturala a organismului in perioadele stresante si agitate.

Efecte:  Antidepresiv in depresia datorata unui eveniment traumatic, depresia endogena datorata unor dezechilibre chimice la nivel cerebral , tulburare bipolara de tip maniaco-depresiv, depresia de primavara, sustine somnul profund si odihnitor, stare de bine, tonic g, substanta chimica responsabila de producerea bunei dispozitii , creste cantitatea de dopmina si noradrenalina , neurotransmitatori responsabili cu mentinerea unei bune stari de spirit, scade nivelul de cortizol, hormonul stresului, poate reduce dependenta de alcool si tigari, chiar si droguri, proprietati sedative, antiseptice, astrigente, antiinflamatoare, vasodilatatoare.

Recomandari:  Se recomanda ca adjuvant in anxietate, depresie usoara si moderata, atac de panica, neliniste, nervozitate, iritabilitate, isterii, hiperexcitabilitate nervoasa, dureri de cap, migrene, dificulatea de concentrare si memorie, insomnie, oboseala cronica, anorexie nervoasa, boalaparkinson, sevraj, hiperactivitate, afectiuni cardiace, hipertensiune arteriala, palpitatii cardiace, obezitate, tendinta de ingrasare.

Compozitie:  Sunatoare 300 mg

Sunatoarea actioneaza mai bine atunci cand este combinata cu exercitii fizice,  cu psihoterapie, echilibrare hormonala, tratament nutritional  si exercitii fizice.

Administrare:  3 comprimate pe zi . Cure de 3-6 luni

Prezentare:  30 comprimate

Producator:  Alevia

Stiati ca: Sunătoarea este o adevărată farmacie. În compoziţia plantei au fost identificaţi peste 15 compuşi activi, printre care acidul valerianic, saponinele, colina, uleiul volatil, substanţe care îi atribuie numeroasele calităţi terapeutice.Fitoterapeuţii din Europa, Statele Unite, China şi din Japonia apreciază însă că, atât intern, cât şi extern, sunătoarea dovedeşte virtuţi vindecătoare pentru mai bine de 60 de afecţiuni începând cu cele hepatice şi cu cele gastrice şi până la cele respiratorii. Este genul de remediu pe care persoanele care sunt supuse la un stres psihic intens, care au tulburari de somn sau care au o meteosensibilitate accentuata este bine sa il aiba mereu la indemana.Toate preparatele pe bază de sunătoare sunt recomandate în tratarea stărilor de depresie şi de anxietate, stărilor de nervozitate, insomniei, hepatitei acută şi cronică, colitei, dischineziei biliare, gastritei, ulcerului gastric şi diareei. În urma unor studii realizate de cercetători germani s-a constatat că sunătoarea este mult mai eficientă în tratarea stărilor de depresie decât tratamentul medicamentos. Una dintre cele mai comune plante medicinale, sunătoarea are acţiuni antidepresive, antivirale, antiinflamatorii, diuretice, antiseptice, astringente, cicatrizante, antibiotice .

Ceaiul de sunătoare este folosit şi în combaterea nevralgiei trigemenului cu condiţia de a se consuma 2-3 căni de ceai pe zi, iar zona afectată să fie unsă cu ulei de sunătoare. Pentru prepararea ceaiului de sunătoare se pune 1 plic la 250 ml de apă clocotită şi se acoperă pentru 10 minute. Dacă aveţi nevoie de o doză mai concentrată puneţi 2–3 pliculeţe la 100 ml de apă clocotită. Această concentraţie poate fi folosită şi în tratarea unor răni şi leziuni externe uşoare. Fetiţelor în creştere li se recomandă 2 ceşti de ceai de sunătoare pe zi; ajută la dezvoltarea organelor genitale şi la reglarea ciclului menstrual.

Uleiul de sunătoare este o comoară în orice gospodărie. El îşi menţine proprietăţile curative timp de 2 ani de zile şi poate fi întrebuinţat în ungerea rănilor, a hematoamelor, a ganglionilor şi a porţiunilor de piele mai aspre (de exemplu zona coatelor sau a genunchilor). Durerile de spate, de sciatica, de reumatism sau de lombago pot dispărea prin masarea cu ulei de sunătoare. Arsurile de soare, precum şi durerile de burtă ale sugarilor (colicii) trec prin masarea cu ulei de sunătoare. Compresele cu ulei de sunătoare sunt foarte bune în vindecarea rănilor grave deschise.