Argentum +Forte, Agnes Itara SRL

27,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Argentum Plus Forte 20 ppm 200 ml Pure Life este un remediu naturist care potenteaza sistemul imunitar, astfel incat reda corpului posibilitatea de a se vindeca singur.Soluţia de argint electrocoloidal ionic conţine particule de argint foarte pur, de dimensiuni nanometrice, suspendate omogen sub formă de structură cristalină în apă distilată şi structurată.

Compoziţie: argint 20 PPM, apa distilata si structurata.

Acţiune: Argentum plus Forte se poate folosi ca tratament naturist deoarece actioneaza ca si antiseptic, antibacterian, antifungic, antimicotic, antiviral, antioxidant, puternic întăritor al sistemului imunitar.

Mod de utilizare: Soluţia de argint coloidal poate fi utilizată în mai multe moduri, în funcţie de localizarea afecţiunii de tratat: oral (ingerată sau băută); inhalată sub formă de vapori foarte fini; sub formă de clismă; la nivel vaginal, pulverizată local sau adăugată la spălături; sub formă de picături în ochi, urechi şi nas sau aplicată topic, pe piele (cu o sticlă cu pulverizator sau cu bandaje îmbibate cu soluţie). Pentru întreţinerea generală a sănătăţii, precum şi pentru întărirea sistemului imunitar sunt suficiente 2 DOZE A CATE 5 ml PE ZI, DIMINEATA si SEARA, doză considerată „nutritivă” şi e utilizată cu succes când se doreşte o cură generală de purificare şi detoxifiere. În cazul unor afecţiuni severe şi boli cronice, doza trebuie mărită şi adaptată în funcţie de reacţia organismului. Orice cantitate peste 50ml pe zi este considerată a fi doză „terapeutică”.Atunci când sesizaţi simtome ce prevestesc apariţia unor afecţiuni (răceală, gripă etc.) se recomandă folosirea unei doze de şoc de 100ml pe zi timp de patru zile pentru a bloca instalarea şi dezvoltarea agenţilor patogeni. Pentru clisme sau spălături vaginale se foloseşte o cantitate de 20ml argint coloidal de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. Se recomandă păstrarea soluţiei de argint coloidal în zona respectivă timp de 5-10 minute pentru o cât mai bună absorbţie.Efecte secundare negative ale terapiei cu argint coloidal nu există, deoarece acesta nu este toxic şi nu afectează ficatul, rinichii sau alt organ al corpului. Argintul coloidal nu interacţionează cu niciun alt medicament sau remediu.Deoarece nu funcţionează ca un antibiotic clasic, argintul ionic coloidal nu afectează flora benefică din tractul digestiv. Ca şi oricare alt produs natural precum usturoiul sau ghimbirul, argintul ionic coloidal de fapt ajută procesul de digestie.

Prezentare:sticla 200 ml

Producator:Agnes Itara