Artro Curcumin 95, Herbagetica

60,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Artro Curcumin C95 are o compoziţie unică, intensă cu 7 extracte standardizate din cele mai recunoscute plante specializate în tratarea artritei reumatoide şi a bolilor reumatismale, regenerarea articulară şi calmarea durerilor.

Compozitie:Boswellia serrata extract ,gheara diavolului,cartilaj de rechin,curcumin c95,salcie,gheara matei,tuf zeolitic,piper.

Actiune:Artro Curcumin este un remediu natural deoarece reconstituirea tesuturilor cartilaginoase,redarea mobilitatii articulatiilor,refacerea articulatiilor dupa efort,calmarea durerii din articulatii,sustinerea rolului antireumatic in organism,Studiile il recomanda ca adjuvant in terapia: artrita reumatoida,afectiuni reumatismale,reumatism degenerativ,osteoartrita.Boswellia serrata - Boswellia este un arbore ce se gaseste in India, Nordul Africii, dar si in Orientul Mijlociu. Extractul de Boswellia este benefic pentru cartilaje si articulatii, redandu-le mobilitatea si diminuand sensibilitatea dureroasa. Acest studiu a fost efectuat pe 30 de pacienti cu dureri de genunchi. Acestia au primit extract de Boswellia timp de 8 saptamani. Dupa aceasta perioada au raportat o reducere semnificativa, aproape completa, a durerii, cresterea flexibilitatii articulatiilor si a flexiei genunchiului.Gheara-Diavolului (Harpagophytum procumbens) - Extractul de Gheara-diavolului este recunoscut pentru actiunea puternica de reducere a durerii de la nivelul oaselor si articulatiilor printr-un raspuns specific de mobilizare a resurselor naturale pe care le are organismul. Sub forma de extract, are o actiune mai puternica fata de administrarea pulberii simple, datorita concentratiilor mari de substante active.Curcumin 95 C3 complex (Curcuma longa) - Prin proprietatiile sale antiinflamatorii acest extract este foarte eficient in combatera artritei reumatoide si a bolilor reumatismale. S-au efectuat numeroase studii si conform rezultatelor cu ajutorul curcurminei tratamentul este mai eficient si fara efecte secundare, ceea ce recomanda Curcumin95 C3 complex ca o alternativa sanatoasa si eficace la medicamentele antireumatice de sinteza. Pacientii carora le-a fost administrat Curcumin95 C3 complex au declarat ca dimineata nu isi mai simteau articulatiile amortite sau umflate, iar mersul pe jos nu mai era o problema.Salcie Alba (Salix alba) - Salcia, supranumita si "aspirina vegetala", datorita proprietatilor antiinflamatoare si analgezice, actioneaza eficient in tratarea naturala a durerilor de cap, nevralgiilor, durerilor articulare, durerilor musculare si reumatismului.Cartilaj de Rechin - Cartilajul de Rechin, datorita compozitiei sale (celule, apa, matrice), este unul dintre cele mai eficiente adjuvante pentru reducerea durerilor articulare si a refacerii mobilitatii.Gheara-matei (Uncaria tomentosa) - Scoarta acesteia este folosita de secole de catre popoarele din America de Sud pentru a trata artrita, inflamatiile si ulcerul stomacal.Zeolit - Aceasta este un mineral ce poate fi folosit pe termen lung atat ca preventie, cat si ca tratament cu beneficii deosebite in detoxifiere si chelarea metalelor grele.Piper negru (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperina - Piperina potenteaza efectul Curcumin95 C3 complexului asigurandu-ibiodisponibilitate de peste 2000%.

Mod de administrare:Cate 1-3 capsule pe zi.

Prezentare:60 capsule.

Producator:Herbagetica.


Detalii