Artrocalm, FarmaClass Industry

31,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Artrocalm este un remediu naturist cu eficienta maxima, ce actioneaza asupra zonelor articulare, determinand scaderea durerii, inflamatiei. Are rol de protectie si regenerare a cartilajelor articulare. Initial asocierea dintre Boswellia si Harpaggophytum contribuie rapid la diminuarea durerii si inflamatiei ce apar in cazul afectiunilor reumatismale. Harpagophytum procumbens are actiune antiinflamatoare comparabila cu a derivatilor nesteroidieni, fara a determina aparitia de efecte secundare. Boswellia este de asemenea cunoscuta ca un foarte bun antiinflamator eficace in afectiunile reumatice.

Compozitie:Condroitin sulfat,Boswellia serrata,Harpagophytum procumbens,Zinc .

Efecte: imbunatatirea semnificativa a mobilitatii articulatiilor,  formarea matricei cartilaginoase, determinand astfel imbunatatirea proprietatilor mecanice si elastice ale cartilajului, ceea ce duce la cresterea mobilitatii articulare  ce afecteaza in cazul bolilor degenerative reumatismale,  protejarea si mentinerea sanatatii articulatiilor. Toate aceste efecte duc la imbunatatirea semnificativa a mobilitatii articulare, scaderea durerii si inflamatiei ce apar in cazul afectiunilor reumatismale.

Actiune: Artrocalm se poate utiliza ca tratament naturist deoarece amoelioreaza durerile care apar in afectiunile reumatismale din zonele afectate (genunchi, sold, umeri, coloana vertebrala) si traumatice; imbunatateste mobilitatea articulara  , Imbunatateste moobilitatea articulara,  efect protector si regenerator asupra cartilajului articular, scade durerea si inflamatia la nivelul articulatiilor,  eficient in recuperarea dupa traumatisme ale aparatului locomotor.

Mod de administrare: 1 cps x 2/zi, luate cu un pahar cu apa, dupa masa. Se recomanda administrarea timp de 2-3 luni a produsului.

Prezentare: 40 capsule