Balsam cu bitter suedez

21,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:  Balsam cu bitter suedez este un remediu naturist  acest produs natural este obținut după o metodă originală experimentată de-a lungul secolelor în Alpii Tirolezi, din cele mai preţioase plante medicinale cunoscute, utilizate în medicina populară.

Compozitie:  extract în alcool izopropilic din frunze de mentă, levănțică, rădăcină de tătăneasă, rădăcină de iarbă de mare, rădăcină de brusture, rizom de rubarbă, rădăcină de tormentilla, rădăcină de dictamn alb, frunze de salvie, smirnă și camfor.

Recomandari:  Balsam cu bitter suedez este un remediu naturist  care înlătură durerile reumatice; decongestionează hemoroizii; vindecă cicatricile rămase după intervenții chirurgicale; vindecă toate rănile rezultate din înţepături sau loviri; util în arsuri de orice natură precum şi pentru mâini şi picioare îngheţate; înlătură durerile cauzate de entorse şi luxaţii.

Administrare:  Balsamul se întinde în strat subţire pe suprafața de piele afectată şi se masează ușor, după uscare se obține o peliculă puțin colorată care asigură absorbția de principii active în piele, operația se repetă cel puțin de două ori pe zi. 

Prezentare:  tub de 125 ml

Producator:  Parafarm

Detalii

Categorii