BioColagen, Parapharm

29,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere


Descriere:   BioColagenul este cun remediu naturist onsiderat a fi un pilon de sprijin în organism, pe de-o parte pentru că sustine vasele de sange, pe de altă parte fiind o proteina elementara în mentinerea fina si neteda a pielii. Odată cu înaintarea în varsta, din cauza scaderii productiei de colagen pielea isi pierde elasticitatea, apar ridurile, intregul organism imbatraneste. Si in interiorul organismului, scaderea productiei de colagen reduce abilitatea de a ne misca. Acesta deoarece tendoanele si ligamentele se rigidizeaza.

Compozitie:  colagen din peste oceanic40 mg, ulei de in presat la rece 460 mg

Actiune:  Biocolagen este un tratament naturist care asigura necesarul de colagen unde este nevoie. Pe măsură ce cantitatea de colagen din țesuturi scade, acestea din urma se deteriorizeaza, transportul toxinelor spre sistemul limfatic este incetinit, iar hidratarea celulara se realizeaza din ce în ce mai greu, acest lucru afectand întregul organism.  
Dupa varsta de 25 de ani este indicat un aport suplimentar de colagen,  pentru prevenirea instalării procesului de imbatranire al organismului, hidratarea pielii in profunzime, imbunatatirea fermitatii si a elasticitatii epidermei, incetinirea procesului de imbatranire, efect revitalizant pentru pielea bronzată sau arsă de soare, reducerea semnificativă a ridurilor faciale adanci, eliminarea cosurilor  ,regenerearea pielii.  

Mod de administrare:  1 capsula de trei ori pe zi in timpul meselor principale, cu un pahar de apa sau suc

Prezentare:   cutie cu 30 capsule moi

Producator:  ParapharmDetalii