Biomicin

Laboratoarele Fares Bio Vital
27,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Fares Bio Vital

Descriere

Descriere:Biomicin este un remediu natural pentru infectii respiratorii si digestive.Uleiul esenţial de ti-tree, se extrage din frunzele unui arbore din familia Melaleuca, nativ din Australia. În timpul celui de-al doilea Război Mondial, uleiul esenţial de ti-tree a fost inclus în trusele militare de prim-ajutor pentru trupele care luptau în zonele tropicale. Uleiul esenţial de ti tree prin componentele sale (1,8-cineol, terpinen-4-ol, α-terpineol) are un spectru larg de activitate antimicrobiană, antifungică (candida în special), antivirală (varicelă, herpes-zoster), antiinflamatorie şi antiseptică. De asemenea, s-a demonstrat că uleiul esenţial de ti-tree are efect inhibitor asupra replicării virusului gripal.Uleiul esenţial de cuişoare este mult utilizat în stomatologie datorită eugenolului din compoziţia sa, care are efect anestezic. Studiile au demonstrat că are proprietăţi antibacteriene cu spectru larg (pe bacterii gram pozitive şi gram negative), antivirale, antifungice, antihelmintice, antiinflamatoare, antispastice, stimulente generale, anti-nevralgice.

Compozitie:ulei de floarea soarelui,ulei esential de ti-tree,ulei esential de cuisoare.

Efecte:antibacterian cu acţiune asupra unui spectru larg de germeni patogeni (Staphylococcus aureus, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Streptococcus viridans) testat în laborator pe aromatograme,antiviral,antifungic (Candida albicans),antiparazitar,antiinflamator,analgezic.

Actiune:Biomicin se poate utiliza ca tratament naturist in infecţii şi inflamaţii respiratorii şi ORL (viroze, gripă, amigdalită, faringită, bronşită, sinuzită, otită),infecţii digestive ( enterite, enterocolite bacteriene, candidozice sau virale, parazitoze intestinale),infecţii uro-genitale (uretrite, cistite acute şi cronice, pielonefrite, prostatite, anexite),infecţii ale pielii (acnee, furuncule, dermatite micotice, herpes).

Mod de administrare:Copii 7-14 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, la 1 oră după masă.Copii peste 14 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3-4 ori pe zi, la 1 oră după masă.Durata unei cure este de 10-30 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.

Prezentare:15 capsule moi.(avem si varianta biomicin forte pret 19.00 lei 15 capsule moi)

Producator:Laboratoarele Fares Bio Vital