Biomicin forte

Laboratoarele Fares Bio Vital
29,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Fares Bio Vital

Descriere

Descriere: Biomicin forte este un remediu natural care contribuie la eliminarea microorganismelor potențial patogene din tractul respirator, digestiv și genito-urinar. Uleiurile esenţiale sunt cele care conferă parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetală, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale (de exemplu din 100 kg cimbru se obţin 500 grame de ulei esenţial) de aceea sunt şi cele mai eficiente remedii naturale pentru menținerea sănătății. Un ulei esenţial este compus din zeci de substanţe chimice de sine-stătătoare, care se absorb foarte repede în organism şi a căror combinaţie generează proprietăţile acestuia. Astăzi se ştie că aceşti constituenţi acţionează prin sinergism, mai eficient decât un singur compus izolat din ulei. Acest fapt face ca bacteriile să nu poată dezvolta rezistenţă la uleiurile esenţiale, aşa cum se petrece la preparatele de sinteză care sunt formate dintr-o singură substanţă activă.

Compozitie: Uleiul esenţial de cimbru este bogat în carvacrol şi timol compuşi care acţionează la nivelul membranei celulare a bacteriilor, reducându-i permeabilitatea, ceea ce contribuie la eliminarea microorganis-melor potenţial patogene din organism.Uleiul esenţial de cuişoare este mult utilizat datorită eugenolului din compo-ziţia sa, care contribuie la eliminarea microorganismelor potenţial patogene, fiind recunoscut și pentru capacitatea sa de reducere a iritațiilor și a disconfortului de la nivelul gurii, gingiilor și dinților.

Actiune : Biomicin forte se poate utiliza tratament natural deoarece contribuie la eliminarea microorganis-melor potențial patogene din tractul respirator, digestiv și genito-urinar, ajută fluidificarea şi eliminarea secreţiilor mucoaselor tractului respirator.

Mod de administrare: Copii 10-14 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, la o oră după masă. Copii peste 14 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, la o oră după masă. La nevoie se pot administra 4 capsule pe zi. Durata unei cure este de 10-15 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.

Prezentare: 15 capsule moi.

Producator: Fares.