Calciu magneziu zinc

37,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Calciu magneziu zinc este un remediu natural pentru sistemul osos.Asocierea dintre calciu, magneziu si zinc asigura refacerea echilibrului mineral al organismului. Calciul este principalul mineral din oase, intretine mineralizarea tesutului osos, ajuta muschii sa se contracte, menţine nervii ageri, face posibila diviziunea celulara si eliberarea neurotransmiţătorilor. De asemenea, calciul joaca un rol important în buna functionare a inimii, in activitatea hormonala si in mentinerea sanatatii oaselor si dintilor. Magneziul este constituent al matricei oaselor si mentine homeostazia calciului. Joaca un rol important in functionarea muschiului cardiac si in calmarea sistemului nervos. Zincul este constituent al matricei osoase.

Compozitie: Calciu 1000mg (carbonat de calciu 2778mg), Magneziu 300mg (carbonat de magneziu 1167mg), Zinc 15mg (oxid de zinc 19mg), Vitamina D3 7,5µg (300UI).

Actiune: Calciu magneziu zinc  se poate utiliza remediu natural deoarece mentine sanatatea oaselor si a dintilor, ajuta la inducerea relaxarii si a confortului psihic, protejeaza sanatatea sistemului cardiovascular, muscular si nervos, benefic in crampe musculare si furnicaturi, mentine sanatatea parului si a unghiilor.

Mod de administrare: Câte 1 plic pe zi, după masă, dimineaţa. Se golește conţinutul plicului într-un pahar, se adaugă 200ml apă, se amestecă și se bea imediat.

Prezentare: 20 plicuri.

Producator: Alevia.

Detalii

Categorii
Brand