Calmant gastric

13,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Produsul Calmant gastric pentru afectiuni gastro duodenale care evolueaza cu hiperaciditate , tradusa prin pirozis, balonare postprandiala, senzatie de jena sau greutate in epigastru, antiacid cu actiune relativ rapida, nu produce constipatie, hiperaciditate gastrica, disconfort abdominal, reglarea tranzitului intestinal, constipatii ocazionale, stimularea digestiei. este un remediu naturist care Inlatura prompt disconfortul abdominal datorat hiperaciditatii gastrice si calmeaza rapid aciditatea gastrica in gastrite si ulcer gastric.

Efecte: Produsul Calmant gastric este un tratament naturist care calmeaza manifestarile dureroase din afectiuni gastro duodenale care evolueaza cu hiperaciditate , tradusa prin pirozis, balonare postprandiala, senzatie de jena sau greutate in epigastru, antiacid cu actiune relativ rapida, nu produce constipatie, hiperaciditate gastrica, disconfort abdominal, reglarea tranzitului intestinal, constipatii ocazionale, stimularea digestiei.

Recomandari:    Produsul Calmant gastric se recomanda ca tratament naturist si adjuvant in gastrita acuta, gastrita cronica, reflux gastroesofagian, ulcer gastric, ulcer duodenal, balonari.

Compoziţie: Produsul Calmant gastric contine carbonat de calciu 500 mg , carbonat de magneziu 11mg. Excipienti pentru un comprimat.

Mod de prezentare: 30 comprimate

Mod de administrare: Din produsul Calmant gastric se administreaza cate 1 comprimat masticabil de 3 ori pe zi. Dozele pentru gravide si copii se vor recomanda de catre medic.

Producator : Alevia

Stiati ca : Calciul este esential pentru functionarea organismului, dar, din cauza alimentatiei, a abuzului de medicamente , a expunerii reduse la soare, a lipsei de miscare, a stresului, organismul nu primeste cantitatea necesara. Sistemul nostru nervos devoreaza la propriu calciul. De aceea , chiar daca nivelul de calciu oscileaza foarte putin, , acesta afecteaza imediat invelisul nervos. Suplimentarea cu calciu, inseamna de cele mai multe ori, cresterea substantiala a randamentului sistemului nervos si mentinerea invelisului nervos in forma maxima. Sportivii, managerii, mamele care lucreaza , persoanele cu serviciu stresant au nevoie de calciu suplimentar pentru ca nervii necesita rezerve de calciu mai mari decat in mod normal.