Cartilage Repair

41,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Cartilage repair pentru ariculatii, flexibilitate ariculara, amelioreaza inflamatia si durerile articulare. Cartilaj Repair este un remediu naturist si totodata  o formula complexa prevenind ameliorarea simptomelor aparute in cazul traumatismelor sau suprasolicitarilor articulare de orice natura. Piperina este o substanta din bioperina, creste biodisponibilitatea celorlalte ingrediente, astfel incat eficacitatea formulei sa fie maxima. Extractul de tumernic, microlactina si quericina sunt ingrediente cu importante efecte antiinflamatorii, care alaturi de glucozamina, condroitina si metilsulfonilemetan contribuir la refacerea flexibilitatii si atenueaza durerile articulare.

Indicatii: Cartilaj Repair este un tratament naturist care stimuleaza si grabeste regenerarea structurii articulare, imbunatateste mobilitatea si flexibilitatea articulara, reduce rigiditatea articulara, protejeaza structura cartilaginoasa normala, amelioreaza inflamatia si durerea articulara.

Compozitie/2 capsule:Vitamina A (Beta Caroten) 312.5 UI, Vitamina A (palmitat) 312.5UI, Vitamina C 62.5 mg, Vitamina D3 51 UI, Vitamina E 24.79 mg, Vitamina B1 1mg, Vitamina B2 1.25 mg, Vitamina B3a 1 mg, Vitamina B5 1.88 mg, Vitamina B6 2 mg, Vitamina B12 6 mcg, Biotina 126 mcg, Zinc (monometionina) 1.88 mg, Seleniu 25 mcg, Cupru (forma aminoacid chelata) 125 mcg, Mangan (forma aminoacid chelata) 250 mcg, Crom (polinicotinat) 25 mcg, Molibden (forma aminoacid chelata) 9.38 mcg, Extract de Curcuma Longa (turmeric) 25 mg, Complex enzimatic extras din plante 6.25 mg, Glucozamina (2KCl) 500 mg, Quercetina 18.75 mg, Bioperina 0.63 mg, Sulfat de condroitina 250 mg, Microlactina 50 mg, MSM (metilsulfonilmetan) 100 mg.

Mod de administrare: 1 - 2 capsule pe zi.

Mod de prezentare: 60 capsule.

Producator: Sprint Pharma S.R.L

Stiati ca:  Rechinii sunt specia de pe planeta Pamant cel mai putin vulnerabila la boala canceroasa. Secretul fenomenalei imunitati a acestor animale sta in scheletul lor, format din tesuturi cartilaginoase, si nu din oase, ca la ceilalti pesti. Un "secret" transformat in marea speranta a tratamentului anticancer .

Rechinii sunt printre rarele animale care au "supravietuit", cu foarte putine modificari, inca din vremea dinozaurilor. Ei exista in oceanele lumii de peste 420 de milioane de ani, iar rezistenta lor la imbolnaviri, la schimbarile de clima si la alti factori de mediu ostili este fenomenala, uimindu-i pe biologi. Cartilajul din care este facut scheletul lor este un tesut usor, elastic si extrem de rezistent, menit sa absoarba socurile si sa le protejeze corpul de raniri. Neavand maduva osoasa ca si celelalte animale vertebrate, cartilajul rechinilor mai are un rol: acela de "fabrica" de celule ale sistemului imunitar si de substante cu rol in apararea organismului.

Popularitatea extraordinara a cartilajului de rechin se datoreaza unui medic si profesor universitar american, dr. William Lane, care a publicat in 1992 o carte cu un rasunet uluitor: "Rechinii nu fac cancer!"Studii de ultima ora arata ca eficienta cartilajului de rechin poate creste uimitor de mult atunci cand este administrat in anumite combinatii cu alte remedii, vegetale si minerale. Prin utilizarea produselor naturiste pe bază de cartilaj de rechin s-au obţinut, în primul rînd, rezultate spectaculoase în multe boli ce au ca suport angiogeneza, precum: psoriazis, artroze, poliartrită reumatoidă, retinopatie diabetică. Cele mai spectaculoase rezultate au fost consemnate în reumatisme, prin efectul antiinflamator pe care îl exercită mucopolizaharidele care se află în cartilajul de rechin, alături de proteinele cu efect antiangiogenetic şi de sărurile fosfo-calcice.

Detalii

Categorii