Cats claw

73,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

CC 

Descriere: Cats claw pentru imunitate, tumori,antioxidant, ulcer, gastrita.Cats claw este un remediu naturist benefic in tratamentul infectiilor , imunostimulator, antitumoral.

Compozitia: Gheara matei(Uncaria tomentosa).....1455mg , componente bioactive:fitosteroli, glicozide(triterpene, proantociani), alcolizi oxidolinici, taninuri, betasitosterol, vitamine A, B1, B2, B3

Efecte benefice: Cats claw este un tratament naturist adjudvant in boala Alzheimer, protector cardiovascular, reduce riscul de infact miocardic, antioxidant, complementar in tratamentul infectiilor cu (candidoza, sifilis, clamidoza, gonoree, tricomoniaza, vaginita, endometrita, boala Lyme, streptococcus pneumonia, sinuzita, otita, giardioza, infectii urinare, toxiinfectii alimentare, helicobacter pylori, virus hepatic B, C, sida), antiinflamator in artroze, reumatism, ulcer, gastrita, enterocolita, colon iritabil, reduce efectele adverse ale chimio si radioterapiei,imunostimulator.

Mod de administrare:3 capsule de 2-3 ori pezi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate

Mod de prezentare: flacon cu 100 capsule vegetale

Producator: Nature s  Way

Contraindicatii: Nu se administreaza copiilor mici, femeilor insarcinate sau care doresc sa ramana insarcinate, femeilor care alapteaza, persoanelor cu alergii la una dintre componente.

Stiati ca : În pădurile tropicale din jungla amazoniană, creşte o plantă din specia Uncaria Tomentosa, cunoscuta sub denumirea de “Cat’s Claw” sau Gheara Matei. La ora actuală este una dintre cele mai bine vândute plante medicinale din SUA, datorită efectelor benefice pe care le are în tratarea unui spectru larg de afecţiuni. Cat’s Claw este un tratament naturist cunoscută în special ca un bun regenerator celular , ajuta la tratarea bolilor dermatologice şi alergice, a artritelor, a infecţiilor virale (herpes genital, SIDA), a sindromului premenstrual şi tulburărilor imunitare (cancer şi candidoze generalizate) , planta se dovedeşte a fi o mare speranţă pentru tratarea artritelor, mai ales când se foloseşte pentru uzul intern. Componenţii activi ai Uncariei Tomentosa sunt un grup de alcaloizi, care au proprietatea de a stimula imunitatea organismului, au proprietatea de sporire a fagocitozei şi de inhibare a agregării trombocitare (trombozelor). Cats Claw este un remediu naturist cu un puternic efect antioxidant, datorită proantocianidelor pe care le conţine şi au rolul de a dezintoxica organismul prin eliminarea radicalilor liberi. Cat’s Claw este benefic în tratamentul cancerului, artritei, reumatismului, herpesului genital. Este indicat şi pentru Zona Zoster, alergie, candidoză sistemică, diabet, sindrom premenstrual şi tulburări ale ciclului menstrual, tulburări gastro-intestinale, infecţii virale şi HIV. Este recunoscut în tratamentul hepatitelor, radioterapie.
Cat’s Claw este un tratament naturist in tratarea pacienţilor cu colite, hemoroizi, fistule, ulcer, parazitoze şi dezechilibre ale florei intestinale. Produsul conferă şi protecţie împotriva foto-mutagenazei (cancerul de piele) provocate de radiaţile ultraviolete. Cat’s Claw este în general un medicament cu toxicitate redusă. Totuşi, nu se recomandă la gravide şi la femeile care alăptează, la pacienţii cu transplant de organe, la cei aflaţi sub terapie hormonală şi la copii sub trei ani. De asemenea, nu se administrează concomitent cu vaccinuri sau la persoane cu boli autoimune sau scleroză multiplă. În final, se poate spune că “Gheara Mâţei”, prin proprietăţile ei antitumorale, antioxidante, antivirale şi antiinflamatorii, creşte speranţa că bolile canceroase, hepatitele cronice şi SIDAau,sanse,mai,mari,de,vindecare.