Ceai antiadipos cu ginseng

13,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Ceai antiadipos cu ginseng pentru arderea grasimilor, tranzit intestinal, cure slabire. Ceai antiadipos cu ginseng este un remediu naturist utilizat in cura de slabire,  efectul de scadere greutatii consumatorului , contribuie si la imbunatatirea starii lui de sanatate , arderea grasimilor, laxativ si diuretic

Ingrediente: Ginseng , Frunza de lotus , Frunza de bambus , Cassia obtusifolia ( Juemingzi ) etc.

Este un produs 100% natural
Nu contine cofeina , antiseptice sau arome artificiale .

Administrare:  Se pune un pliculet de ceai intr-un pahar, se face infuzie, dupa 2-3 minute ceaiul se poate consuma . Se recomanda consumul a 1-2 pliculete / zi . Un pliculet de ceai se poate infuza de 2-3 ori , pana la decolorarea completa a infuziei .

Mod de prezentare:   cutie cu 30 plicuri a 2 gr

Producator: CO&CO Consumer 2002 SRL

Stiati ca: Chiar daca studiile specializate despre ginseng sunt recente, aceasta planta se foloseste de sute de ani. Americanii nativi cunosteau proprietatile vindecatoare ale ginsengului si s-a dovedit ca atunci cand parcurgeau, alergau sau calatoreau pe o distanta mare nativii mestecau radacina de ginseng ca sa reziste oboselii.Radacina de ginseng provine din China si America de Nord. De cand populatia Americii s-a departat de medicina populara, ginsengul este folosit mai mult in estul Asiei. Majoritatea ginsengului cultivat in SUA este exportat in China.
In chineza cuvantul ginseng inseamna chintesenta unui barbat (gin - barbat; seng - esenta). In China nu se gaseste reteta prescrisa de medic care sa nu contina si ginseng.Cei care au folosit-o cu secole in urma nu au avut nevoie de studii medicale sau documentari ca sa confirme ceea ce stiau deja. Multi ani ginseng a fost cunoscut ca un remediu pentru oboseala si pentru revitalizare. Radacinile erau mestecate de oamenii care se confruntau cu efectele imbatranirii. Atat in prezent cat si in trecut era folosita pentru problemele inimii. Cu trecerea timpului s-a marit lista de boli tratate cu ginseng.
Se spune ca ginseng fortifica organismul. Aceasta afirmatie este intarita de faptul ca mareste vitalitatea persoanelor batrane, mareste rezistenta la oboseala, facandu-i mai activi. In afara de cresterea energiei, ginseng contine steroizi. Acestia sunt la fel ca cei pe care ii secreta corpul uman si de aceea ginseng este folosit de atleti.
S-a spus ca ginseng poate sa ajute sistemul imunitar in rezistenta la boli. O substanta din ginseng numita saponina contine antioxidanti care ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si la intarirea sistemului imunitar.
Biologic, ginseng poate sa ajute la echilibrarea metabolismului si la previnirea migrenelor. Saponinele regleaza glicemia, colesterolul si tensiunea arteriala.
Studiile clinice au sustinut ceea ce deja se stia despre ginseng. Multi ani s-a spus ca ginseng este un afrodisiac si s-a dovedit stiintific ca intr-adevar imbunatateste virilitatea si ajuta in disfunctiile sexuale ale barbatilor si femeilor.In cultura occidentala ginseng este un tonic digestiv si un stimulant digestiv cand stresul mental sau nervozitatea au efecte asupra sistemului digestiv. Este folosit mai mult in China decat in America.