Ceai bitter suedez

Dacia Plant S.R.L
7,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Dacia Plant S.R.L

Descriere

Descriere:Ceaiul bitter suedez este un remediu naturist.Este tonic hepatic puternic, stimuleaza secretia si eliminarea bilei, este calculolitic, antiseptic urinar si intestinal puternic, stimuleaza digestia si eliminarea, puternic purificator, antiinflamator si antiinfectios, fiind recomandat intr-o gama larga de tulburari - de la raceli si gripe, la dureri de cap, probleme digestive, regasirea rapida a vitalitatii si a tonusului.

Compozitie:Isop,angelica,armurariu,brusture,busuioc,cardamon,chimen,cimbrișor,coriandru,cuișoare,dafin,fenicul,frasin,gălbenele,gențiană,ghimpe,iarba-de-lămâie,ienupăr,maghiran,mușețel,păpădie, pelin,plop-negru,rostopască,rozmarin,scaivânăt,scorțișor,scorțișoară,senna,troscot,țintaură,urzicghimbir.

Efecte:Tonică amară, tonică hepatică, tonică digestivă, hepatoprotectoare, coleretică, colagogă, antiinflamatoare, antispastică, antimicrobiană, antimicotică, detoxifiantă, diuretică, depurativă, laxativă blândă, imunostimulentă, hipocolesterolemiantă, hipolipemiantă, antiseptică digestivă, urinară şi respiratoare, revitalizantă.

Actiune:Ceaiul bitter suedez se poate utiliza ca tratament naturist in astenie, anemie, convalescenţă, anorexie, indigestii, digestie dificilă, dischinezii biliare, colecistite, gastrite hipoacide, constipaţie, hipercolesterolemie, hiperlipemie, obezitate, infecţii intestinale şi urinare, gută, stări gripale, viroze respiratorii, dureri de cap la bolnavii cu probleme biliare şi hepatice, intoxicaţii cronice, acnee, boli de piele, stări de oboseală, devitalizare, geriatrie.

Mod de utilizare:pulberea – amestecul de plante se macină fin cu o râşniţă electrică, după care se cerne prin sita pentru făină albă. Se ia, de regulă, câte o linguriţă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol.Maceratul la rece – se prepară din 2 linguriţe cu plante adăugate la 250ml de apă rece, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. În scop terapeutic se administrează 3 căni cu macerat pe zi, cu 30min. înainte de mese.Infuzia – se prepară din 2 linguriţe cu plante adăugate la 250ml de apă clocotită, se menţine timp de 15min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. În scop terapeutic se administrează 3 căni cu infuzie pe zi, cu 30min. înainte de mese.

Prezentare:50 g.

Producator:  Dacia Plant