Ceai cozi de cirese

5,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Ceai cozi cirese pentru rinichi, edeme, celulita, colici renale.Ceai din cozi de cirese este un remediu naturist recomandat în afecţiunile renale(colici renale), ale căilor urinare.

Compozitie: Cerasorum stipites (codiţe de cireşe).

Efecte: antiseptic urinar, astringent, diuretic, antidiareic, depurativ.

Actiune:Ceai din cozi de cirese se poate utiliza ca tratament naturist in afecţiuni ale tractului urinar (litiază renală, infecţii urinare), edeme,celulita, ateroscleroza, obezitate, diaree, reumatism, artrita, migrene, stari de agitatie nervoasa.

Mod de preparare: La 1-2 linguriţe produs se adaugă 200 ml apă fierbinte; se lasă acoperit 10-15 minute, după care se filtrează. Se beau trei ceaiuri pe zi cu 1/2 oră înaintea meselor principale.

Prezentare: 50g.

Producator: Trident SRL.

Stiati ca:Datorita continutului ridicat de potasiu si flavonoide, cozile de cirese au puternice efecte diuretice. Au, de asemenea, proprietati astringente si antidiuretice, datorita continutului bogat in taninuri, sunt depurative, antifebrile si antiinflamatoare renal Ceaiul de cozi de cirese se bea ca tratament adjuvant in caz de infectii urinare si litiaza renala, pentru cresterea diurezei, ca atare sau in combinatie cu alte plante care au efect diuretic. Medicii recomanda minimum doi, trei litri de ceai pe zi, din cozi de cirese, matase de porumb, pir sau coada calului, toate acestea avand puternice efecte diuretice.Infuzia se prepara punand o lingurita de planta bine uscata intr-o cana de apa clocotita. Se lasa zece minute la infuzat dupa care se filtreaza si ceaiul se bea cald in caz de tuse, dureri de stomac, lumbago si boli de rinichi.

Cozile de cirese, au efect diuretic recunoscut. Ceaiul din cozi de cirese are o excelenta actiune antiinflamatorie si diuretica, actionand favorabil, prin indepartarea excesului de lichide din organism. Se recomanda: in caz de infectii urinare (cistite, pielite) si litiaza urinara - prin cresterea diurezei; afectiuni ale aparatului cardiovascular: insuficienta cardiaca, HTA, edeme - prin scaderea volumului sangvin circulant; afectiuni metabolice: obezitate, guta, uremie - prin favorizarea eliminarii urinare a acidului uric si a altor compusi azotati. Ceaiul se poate folosi ca atare sau in diferite amestecuri, pentru accentuarea efectului diuretic.De asemenea, decoctul din cozi de cireşe reprezintă un foarte bun calmant în caz de dureri la nivelul rinichilor care apar pe fondul litiazei urice, infecţiilor renale ori colicilor renale.Ceaiul se bea pe parcursul unei zile, până la dispariţia simptomelor specifice infecţiei urinare (usturime, urinări dese şi întrerupte, dureri de spate). În general, atunci când se urmăreşte acţiunea antiinflamatoare, cura cu cozi de cireşe se recomandă între 10 şi 14 zile.

Detalii