Ceai de pedicuta

6,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

 

Descriere: Ceai de pedicuta este un remediu naturist pentru sanatatea cailor urinare.Pedicuta (Lycopodium clavatum) poate fi deosebita usor de celelalte soiuri de de muschi datorita vrejurilor lungi, asemanatoare unor sfori si al polenului galben al pistilurilor ei. Creste numai in lizierele padurilor si in padurile inalte dinspre nord, de la o altitudine de 600 de metri in sus. Dupa taierea copacilor, defrisari, planta se usuca si dispare in cele din urma de tot, caci isi pierde puterea de viata sub actiunea puternica a soarelui. Pedicuta este numita in limbajul popular bradisor, branca-ursului, barba ursului, braul-vantului, bungeag, chindicuta, coada-alor-de-vant, cornatel, cornisor, crucea-pamantului, netota, talpa ursului, praful-strigoilor, piciorul-lupului. Aceasta planta, asemanatoare muschiului, si vesnic verde, se taraste pe solul padurii cu niste vrejuri lungi de 1-2 metri, avand radacini micute, fine si subtiri.

Compozitie: iarba de pedicuta 100%.

Efecte: Ceaiul de pedicuta se poate utiliza ca tratament naturist in toate bolile cailor urinare si ale organelor genitale, dureri si tumefieri ale testiculelor, la formarea nisipului la rinichi si la colicile renale, in combaterea tabagismului şi alcoolismului (numai sub indrumarea si controlul medicului specialist, planta fiind toxica). Tratament in reumatism, artrita, constipatie cronica, hemoroizi, cai urinare, organele genitale, hepatite.

Mod de administrare: infuzie- 1 lingura planta la 250 ml apa fiebinte, se lasa acoperit 10-15 minute, se strecoara si se consuma la temperatura camerei. Cataplasma (perna cu pedicuta): cu pedicuta uscata (in functie de dimensiunea locului cu spasme sau carcei, se iau 100, 200 sau 300 grame) se umple o perna care se pune noaptea peste respectivele portiuni dureroase. Aceasta perna isi mentine eficacitatea timp de cel mult un an.Se beau 2-3 cani de ceai pe zi.

Mod de prezentare: 50 g.

Producator:Trident