Ceai de pufulita cu flori mici

3,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Ceai de pufulita cu flori mici este un remediu naturist ce sustine buna functionare a prostatei si mentine functia urinara normala la barbatii de peste 45 ani.

Compozitie : pufulita cu flori mici ( epilobii parviflori herba ) .

Efecte:antiinflamator, antitumoral (acţionează în special asupra vezicii urinare şi prostatei), decongestiv, coleretic, colagog, astringent, hemostatic, dezinfectant, diuretic, depurativ, regenerant tisular mai ales la nivelul prostatei şi rinichilor.

Actiune: Ceaiul de pufulita cu flori mici se poate utiliza ca tratament naturist in:prostatite, hipertrofie benignă de prostată, adenom de prostată, boli renale şi ale căilor urinare, tulburări de micţiune.

Mod de preparare: infuzie din 1 lingurita de planta la o cana cu apa.

Mod de administrare: se beau 2-3 cani de ceai pe zi , inaintea meselor principale .

Mod de prezentare: 50g .

Producator: SC Trident .

Stiati ca: Pufuliţa, este o plantă răspândită, ce se caracterizează mai ales prin faptul că ceea ce este considerat la început drept o tulpină florală mică este în realitate un ovar de fruct hipogin, care se umflă după înflorire, se decolorează şi creşte în lungime. Toamna sunt eliberate seminţele înconjurate în abundenţă de bumbac. Planta înfloreşte şi rodeşte destul de puternic. Se colectează întreaga plantă, tulpină, frunze şi flori, cu grijă ca planta să fie culeasă din mijloc - de altfel, ea se rupe foarte uşor - pentru a forma noi mlădiţe laterale. Ceea ce s-a cules se taie cât este în stare proaspătă. Întreaga plantă are calităţi curative şi acţiune farmaceutică. Afectiuni pentru care este recomanda pufulita cu flori mici: adenom de prostata, cancer de prostata, scrotal, genital, renal; hepatita virala A, B si C; ulcer gastro-duodenal; cistita, nefrita, litiaza urinara.Pentru adenom de prostata se foloseste tinctura, care este forma de administrare cu cele mai rapide rezultate. Se ia o lingurita in jumatate de pahar cu apa, de patru ori pe zi, pe stomacul gol. Tratamentul este de lunga durata: minimum trei luni. Hepatita virala de tip A, B, C, hepatita cronica evolutiva, ciroza - In bolile hepatice, pufulita este foarte eficienta in combinatie cu plantele amare, care-i potenteaza foarte mult actiunea favorabila asupra ficatului. In hepatita de toate tipurile se foloseste o combinatie in proportii egale de tinctura de pufulita si rostopasca (se obtine in acelasi mod ca si cea de pufulita), din care se ia o lingurita diluata in jumatate de pahar de apa, inainte de fiecare masa. In fazele precirotice si in ciroza se administreaza pulberea de pufulita, combinata in proportii egale cu anghinare (Cinara scolymus) si pelin (Artemisia bsinthium) cate o lingurita de patru ori pe zi, pe stomacul gol. Pulbere fina din planta de pufulita impotriva bolilor de ficat in forma avansata: se foloseste mai ales in bolile de ficat in forma avansata, cand nu este permis alcoolul.Infuzie din pufulita pentru cancerul de prostata, rectal, genital, scrotal; ulcer gasto-duodenal.Este utilizata mai ales in tratarea afectiunilor tumorale, in special cele cu localizare in zona rinichilor, pe traiectul urinar sau la prostata. Adjuvant in cancerul de prostata, scrotal, genital, renal - infuzia de pufulita (preparata prin macerare combinata cu infuzare) are efecte imunostimulente si antitumorale, manifestate mai ales asupra aparatului genital si urinar. Se administreaza infuzie de pufulita, in cure de lunga durata (minimum jumatate de an), cate trei cani pe zi, pe stomacul gol.Ulcerul gastro-duodenal, enteritele - se beau 2-3 cani de infuzie de pufulita pe parcursul unei zile. In cistita, nefrita, pielo-nefrita si litiaza urinara, pufulita este foarte eficienta in asociere cu ghimpele.