Ceai din fructe de catina

7,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Ceai catina pentru raceli,vitaminizant, energie,inima, scleroza.Catina este o sursa naturala de vitamine, de aceea este recomandata pentru femeile insarcinate, oboseala fizica, impotriva gripei, previne scleroza, stimuleaza pofta de mancare, protejeaza vasele inimii.

Compozitie: Hippophae fructus (fructe de cătină).

Mod de preparare: La 1-2 linguriţe se adaugă o cană de 250 ml apă rece, se lasă la macerat 8-10 ore, apoi se fierbe 1-2 minute. Se filtrează, se beau 3 ceaiuri pe zi, neîndulcite, cu ½ oră înaintea meselor principale.

Mod de prezentare: 50 grame fructe.

Producator:Trident

Stiati ca:Catina, sau "ginsengul romanesc" contine cea mai mare cantitate de vitamina C, mai mult decat macesul si de zece ori mai mult decat citricele. Catina poate fi si cel mai bun vaccin antigripal.Pe langa faptul ca este un bun vaccin antigripal, catina "ginsengul romanesc" este un dusman pentru boli precum cele de piele, stres, anemie, hepatita şi intareste inima.Fructele de catina pot fi consumate ca atare, in starea lor naturala, pot fi preparare cu miere sau sucul lor poate fi diluat cu apa. Catina are atatea proprietati incat poate face cat o mie de medicamente la un loc.Dintre toate fructele, catina contine cea mai mare cantitate de vitamina C, mai mult decat macesul si de aproape zece ori mai mult decat citricele. La noi in tara intalnim catina alba si rosie, ambele cu un puternic efect antoxidant pentru organism.De la catina nu se folosesc doar fructele, ci si mugurii, frunzele si scoarta . Nu uitati ca pe vremea bunicilor, roadele pamantului, precum aceasta minunatie de planta, tineau loc de medicamente care sa hraneasca trupul cu vitalitate si sanatate.

Catina sub forma de ulei (uleiul de catina) este benefic in afectiuni precum ulcerul gastric si duodenal, diaree, reumatism, afectiuni neuroendocrinologice, circulatorii si hepatice. El mai este folosit si in alcoolism, stres, astenie, anemie, coronariene, hipertensiune, gingivite. Un efect demn de luat in seama il are si asupra depresiilor, bolii Parkinson, tumorilor, adenoamelor, afectiunilor bucale, faringitei, raguselii, gripei, racelii, intoxicatiilor si leucemiei.Catina este considerata un bun antiinflamator, cicatrizant, antibiotic, astringent, anticancerigen. Ea este indicata si pentru tratarea afectiunilor ficatului, splinei si rinichilor.Catina este folosita sub forma de ulei si pentru afectiuni oftalmologice (miopie, hipermetropie, glaucom, cataracta), urticarie, alergii, dermatoze, imunitate scazuta, ulcere cutanate, eczeme, acnee, escare, hemoroizi, psoriazis si arsuri solare. Catina este un bun sudorific si mai este folosita si in tratarea anumitor afectiuni ginecologice.Poate fi folosita in curele de slabire deoarece inhiba pofta de mancare, dar in acelasi timp vitaminizeaza organismul.

Uleiul de catina tine sub control nivelul colesterolului.