Ceai pentru hemoroizi, fisuri anale, colon iritabil

27,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Ceai hemoroizi, fisuri anale,colon iritabil pentru hemoroizi,colon iritabil,fisuri anale. Datorita compozitiei ceaiul are proprietati astrigente, dezinfectante, cicatrizante, antiseptice, antimicrobiene ,antiinflamatoare.

Indicatii: fisuri anale, colon iritabil, adjuvant in tratare hemoroizi interni si externi.

Compozitie: papadie, coada calului, coaja de stejar, crusin, galbenele, urzica, tataneasa, tintaura, coaja de salcie, coada soricelului, sunatoare, patlagina, nuc.

Mod de preparare: se face o infuzie dintr-o lingura mare de plante si 500 ml apa, cand da in clocot se pun plantele, se opreste din fiert, se acopera si se lasa la racit 15-20 min.

Mod de prezentare: 200 grame plante suficient pentru o cura de 30 de zile.

  Producator: I.F Ambrau Dorel

Stiati ca :D-na doctor Virginia Faur a lucrat 24 de ani în cercetare şi a obţinut 106 brevete de inventator, majoritatea în domeniul medicamentului.În anul 1988, a fost cotată a treia femeie-inventator din lume, având în faţă două japoneze.Între 1991 şi 1994 a participat la congrese în S.U.A şi Germania, a prezentat câteva realizări proprii, fiind distinsã cu trei titluri de doctor: în medicină naturală, fitoterapie şi holistică.În anul 1991 a înfiinţat Laboratoarele FAVISAN. A omologat peste 500 de preparate din plante (ceaiuri, siropuri, sucuri, tincturi, pulberi de plante în capsule, cosmetice naturale) şi peste 100 de programe de sănătate, ca de pildă: slăbit, acnee, parodontoză, varice, hemoroizi, cataractă, ciroză hepatică, psoriazis, diabet, litiaze biliare şi renale, reumatism, arterită, astm bronşic, leucemie, cancer .

D-na doctor Virginia Faur a prescris urmatoare schema de tratament cu rezultate benefice pentru:hemoroizi

Dimineata:MANGAN-CUPRU OLIGOSOL (spray bucal): 1-2 vaporizări bucale, dimineaţa, pe nemâncate sau la 5 minute după micul dejun.

Intre mese:NUTRISAN SALV (ceai de circulaţie): 1-2 ceaiuri/zi; o linguriţă pulvis.

NUTRISAN FVS1 (ceai tonic): 1-2 ceaiuri/zi sau o linguriţă de pulvis.

NUTRISAN HC (ceai hipocolesterolemiant): 1-2 ceaiuri/zi sau o linguriţă de plantă pulvis.

Inaintea meselor:FORTIFIANT C (polivitamină naturală): 1/2 linguriţă, cu apă sau ceai.

Dupa mese:COMPLEX DIGESTIV: 1/2 linguriţă, cu puţină apă sau 2 capsule. ARGILĂ (depurativ, mineralizant).TONIC FVS1 (fortifiant, digestiv): 1-2 linguri/zi.

Inainte de culcare:CLISMA CU CEAI COLONSAN.SALVAMIN (cremă de circulaţie): se masează tălpile şi picioarele până la glezne, apoi se face un duş rece, timp de un minut.

În cazul hemoroizilor sângerânzi, schema se completează cu:TINCTURĂ DE TRAISTA CIOBANULUI: 40 de picături, de 3 ori/zi.LUCERNĂ (capsule): o capsulă, de 3 ori/zi.CREŢIŞOARĂ & TRAISTA CIOBANULUI & COADA ŞORICELULUI (capsule): o capsulă, de 3 ori/zi.