Ceai silueta perfecta purificare si drenaj

Laboratoarele Fares Bio Vital
7,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Fares Bio Vital

Descriere

Descriere:Ceaiul Silueta perfecta  purificare si drenaj, arderea grasimilor, efect usor laxativ, purificarea organismuluieste un remediu naturist pentru curele de slabire.

Compozitie:frunze de senna (Sennae folium), flori de hibiscus (Hibisci flos), flori de soc (Sambuci flos), frunze de ceai verde (Theae folium), radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix).

Efecte:drenaj, eliminare a reziduurilor metabolice, favorizeaza arderile, laxativ si diuretic

Actiune:Ceaiul Silueta perfecta se poate utiliza ca tratament naturist in cura de slabire, arderea grasimilor, efect usor laxativ, purificarea organismului

Contraindicatii: La copii sub 12 ani, in sarcina, alaptare, diaree, deshidratare. La varstnici nu se administreaza mai mult de 10 zile consecutiv.

Mod de utilizare:Peste un plic se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 15 minute; 2 cani pe zi, dimineata si seara, neasociat cu alimentatia, neindulcit.Durata unei cure este de 6-8 saptamani cu o pauza de o luna.Daca efectul laxativ este prea intens, se reduce doza la 1 cana pe zi sau la 2 zile, seara, in functie de toleranta digestiva a persoanei.

Prezentare:20 plicuri x1.5 g

Producator:  Fares