Celadrin Extract Forte

99,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Celadrin capsule reduce durerile si inflamatiile articulare efect antireumatic, antiinflamator si analgezic.este un remediu naturist care sprijina sanatatea si mobilitatea articulatiilor.Celadrin este un complex revoluţionar inovativ de acizi grași cetilaţi, conceput în așa fel încât să sprijine în mod efficient sănătatea și mobilitatea articulaţiilor. Produsul funcţionează pe baza unui principiu complet diferit faţă de preparatele cu conţinut de sulfat de glucozamină și condroitină, care alimentează celulele cartilajelor articulaţiilor printr-un proces îndelungat, de ordinul săptămânilor. În schimb, efectul Celadrinului este vizibil în decurs de câteva zile de la începerea administrării sale.Un ţesut ţintă este, de exemplu, articulaţia umflată a genunchiului, un ligament vătămat sau un mușchi dureros. Celadrin asigură umectarea (lubrifierea) permanentă a cartilajului articulaţiilor.

Compozitie:Celadrin conţine derivaţi cetilici ai acizilor miristic, miristoleic, lauric, palmitoleic, palmitic și oleic.

Efecte:Reduce durerile si inflamatiile articulare efect antireumatic, antiinflamator si analgezic.Opreste uzura continua a membranei sinoviale, care cauzeaza intarirea, rigidizarea si functionalitatea redusa a articulatiilor.Regleaza cantitatea de lichid sinovial din articulatii.Asigura lubrifierea permanenta a cartilajului articulatiilor.Inhiba sinteza tromboxanului.Inhiba 5-Lipoxigenaza care initiaza sinteza leucotrienelor.Inhiba enzima COX-2 (ciclooxigenaza 2) care face ca acidul arahidonic sa fie transformat in prostaglandine inflamatorii (PG).Ajuta la scaderea nivelului proteinei C-reactive (PCR), un indicator important al procesului inflamator din organism.Protejeaza membrana celulara impotriva atacurilor citokinelor inflamatorii.Efect vizibil dupa primele 10-20 de zile de administrare.

Actiune:Celadrin capsule se poate utiliza ca tratament naturist in urmatoarele cazuri: pentru sprijinirea mobilităţiii și sănătăţii articulaţiilor, în cazul durerilor și inflamațiilor articulare, în cazul durerilor de spate și de mușchi,în cazul vătămării ligamentelor și a tendoanelor,după accidente și leziuniprovocatedepracticareasporturilor.Estebeneficinreumatism,gonartroza,coxartroza,artrozageneralizata,artrita,poliartritareumatoida,periartritaumarului,spondilitaanchilozanta,spondilozacervicala,discopatie,herniededisc,entorse,luxatii,rupturadeligament,rupturademenisc,fracturi,tendinita,bursita,accidente,dureri musculare,intinderi musculare,vatamari musculare.

Mod de administrare:Intern, o capsulă dimineața și o capsulă seara, în timpul mesei, cu o cantitate suficientă de apă.In cazul unor probleme grave, cronice sau daca se doreste un efect antireumatic, antiinfalamator si analgezic mai rapid, se poate mari doza la 3 capsule pe zi (mai ales pentru articulatia genunchiului) sau la 4 capsule pe zi (mai ales pentru articulatia soldului).Durata minima de administrare este de 3 luni de zile cate 2 capsule pe zi fara pauza. Pentru a avea efectul maxim scontat, se recomanda sa se urmeze urmatoarea schema de administrare: 3 luni de zile cate 2 capsule pe zi, apoi 3 luni de zile cate 1 capsula pe zi. La terminarea celor 6 luni, se reia aceeasi schema de administrare. In acest mod este asigurata umectarea (lubrifierea) permanenta a cartilajului articulatiilor.

Prezentare:60 capsule.

Producator:Barny s

Detalii