Chitosan

39,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Chitosan in ,boala canceroasă, radioterapie si chimioterapie in cancer,osteoporoza,colesterol mărit, trigliceride marite,gastrită hiperacidă,diabet, hepatita virala A, B, C, ciroza,constipatie.este un remediu natural care reduce greutatea si colesterolul.Este un extract din carapacea dură care învelește multe viețuitoare marine și terestre. Din punct de vedere chimic, chitosanul este o polizaharidă, extrasă, printr-un proces numit diacetilare, din carapacea crustaceelor, polizaharidă cu efecte asupra sănătății extrem de complexe. Până în prezent este singura substanță naturală cunoscută ce contine fibre active cu sarcina pozitiv-alcalină, având funcții similare colagenului (substanță cu efect întineritor, cu efecte benefice asupra pielii, articulațiilor, prostatei, mușchilor.), dar și a fibrelor vegetale (substanțe nedigerabile, care absorba grăsimile, îmbuntățesc eliminarea, detoxifică).

Compozitie:pulbere fina din chitosan 420 mg.

Efecte:favorizeaza reducerea greutatii corporale datorita fibrelor alimentare,micsoreaza nivelul trigliceridelor in sange si al colesterolului stimuleaza imunitatea,datorita polizaharidelor din compozitia sa, micsoreaza glicemia absoarbe si elimina din organism saruri ale metalelor grele (plumb, mercur, cadmiu) ingrasaminte minerale, coloranti chimici, substante medicamentoase, radionucleizi.

Actiune:Chitosan se poate utiliza ca tratament naturist in obezitate,boala canceroasă, radioterapie si chimioterapie in cancer,osteoporoza,colesterol mărit, trigliceride marite,gastrită hiperacidă,diabet, hepatita virala A, B, C, ciroza,constipatie.

Mod de administrare:1 capsula de patru ori pe zi.

Prezentare:70 capsule.

Producator:Herbagetica.