Coenzima Q10 în ulei de cătină FORTE

Hofigal Export Import S.A
47,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hofigal Export Import S.A

Descriere

Descriere:Coenzima Q10 in ulei de catina protejeaza inmia, stimuleaza sistemul imunitar, prelungeste  viata pe cale naturala.este un remediu naturist care actioneaza drept catalizator in reactiile chimice si furnizeaza celulelor din organism energia necesara intretinerii vietii, protejeaza inmia, stimuleaza sistemul imunitar, prelungeste  viata pe cale naturala.

Compoziţie: o capsulă acoperită conţine: 30 mg coenzima Q10, 200 mg ulei de cătină (Hippophae oleum), 200 mg lecitină şi excipienţi.

Acţiune: Coenzima Q10 este un tratament naturist efect de încetinire a procesului de îmbătrânire al organismului; de îmbunătăţire a proprietăţilor reologice ale sângelui; de creştere a contractilităţii miocardului şi a muşchilor striaţi; antiaritmică; imunomodulatorie; contribuie la menţinerea echilibrului hormonal; de ameliorare a funcţiei reproductive;  vitaminizantă; antianemică; antiinflamatorie; detoxifiantă; de creştere a rezistenţei la efort.

Recomandări: Coenzima Q10 este un remediu naturist si este foarte eficient in suprasolicitări fizice şi intelectuale; cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială, tulburări de ritm cardiac,  parodontopatii; tulburări de menopauză; osteoporoză; hipotiroidie; infertilitate; obezitate; afecţiuni neurologice degenerative; afecţiuni digestive,  sindromul oboselii cronice.

Contraindicaţii: nu sunt  la dozele recomandate.

Precauţii: pacienţi sub tratament cu anticoagulante cumarinice, gravide, lehuze.

Mod de administrare: 60-120 mg de 2 ori pe zi, de preferat in cure de minimum 40 zile, de 3-4 ori pe an. În funcţie de afecţiune şi reactivitatea organismului, doza şi ritmul de administrare pot fi modificate de către medic.

Formă de prezentare: 40 capsule moi

Producator:  Hofigal

Stiati ca:Component crucial al ciclului energetic, Coenzima Q10 reprezinta sursa de energie celulara fara de care celula nu poate sa traiasca. Ea este implicata in procesele de producere si stocare a energiei din celulele organismului pentru desfasurarea normala a proceselor biochimice.Coenzima Q10 este un excelent profilactic si adjuvant in afectiuni precum cardiopatia ischemica, hipertensiune arteriala, tulburari de ritm cardiac sau ateroscleroza. Stimuleaza imunitatea organismului prin furnizarea de energie celulelor imunitare.

Coenzima Q10 in ulei de catina a facut obiectul unui studiu realizat in colaborare cu Spitalul Clinic de Urgenta Sf Pantelimon Bucuresti pe un lot de pacienti cu insuficienta cardiaca. Concluzia studiului-administrarea de Coenzima Q10 in ulei de catina bolnavilor de insuficienta cardiaca duce la scaderea gradului de incadrarea NYHA a bolii-releva necesitatea utilizarii produsului de catre pacientii cu afectiuni similare.

Coenzima Q10 a fost descoperita in 1957 si este o substanta lipo-solubila cu caracteristici de vitamina, prezenta in fiecare celula a organismului, unde indeplineste 2 functii majore: cel de producere de energie si cel de antioxidant puternic. Coenzima Q10, o substanţă naturală, produsă în organismul uman, este un antioxidant similar vitaminei E care luptă împotriva îmbătrânirii, protejează moleculele de grăsime împotriva oxidarii sau a alterării lor de radicalii liberi, cei care deteriorează celulele conducând la apariţia diverselor boli, precum afecţiunile cardiace sau obezitatea.Coenzima Q 10 este o substanta proprie organismului, numita ubichinona. Coenzima Q10 are proprietati antioxidante marcate si este indispensabila functionarii anumitor celule. Coenzima Q10 are rol de catalizator in procesele de refacere energetica a celulelor. Participa in formarea centrului energetic al celulelor, avand un rol cheie in procesele intracelulare. Coenzima Q 10 functioneaza pe baza unui principiu asemanator cu cel al unei centrale energetice. Energia introdusa o data cu hrana, in urma unor procese biochimice este transformata intr-o forma accesibila si utilizabila de catre organism. Nivelul coenzimei Q10 din organism scade odata cu inaintarea in varsta. Coenzima Q10 nu este o substanta straina organismului, deoarece organismul insusi o produce, insa nu intotdeauna in cantitati suficiente! Un regim alimentar obisnuit nu poate asigura cantitatea de coenzima Q10 necesara organismului. Sursele naturale ale acesteia sunt: macroul, somonul, sardinia, inima bovina si ficatul), de aceea suplimentarea este indicata.

Dintre cele 10 tipuri de coenzime Q cunoscute, doar coenzima Q10 poate fi regasita in tesuturile corpului uman. Diferenta majora intre coenzima Q10 si alte vitamine este ca prima este sintetizata in corp, in timp ce vitaminele traditionale trebuie obtinute prin aport dietetic. Cantitatea necesara de Coenzima Q10 este produse de organism in primii 25-30 de ani de viata. In perioada de 24-28 ani, organismul ajunge la productia proprie maxima de Conezima Q10. Dupa depasirea varstei de 30 de ani, organismul diminueaza ritmul productiei de Q10 in paralel cu procesul de imbatranire. Pentru a se mentine cantitatea optima de Conezima Q10 in organism este necesar si un aport extern de Coenzima Q10 , prin utilizarea diverselor suplimentelor alimentare cu continut de Conzima Q10, care au ca efect nu doar cresterea nivelului de Coenzima Q10 din sange, dar si stimuleaza organismul sa produca conezima Q10.