Colesterol control

48,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Colesterol control pentru scaderea colesterolului, trigliceridelor, cardiopatie ischemica, infact miocardic. Produsul colesterol control este un remediu naturist cu rezultate remarcabile in scaderea colesterolului si trigliceridelor.

Efecte:  Colesterol control este un tratament naturist care scade colesterolul prin stimularea ficatului pentru a metaboliza sau arde excesul, inhiba colesterolul rau LDL produs de ficat si reduce depunerile in oxidarea sa in peretii vaselor, ajuta la reducerea nivelului seric al colesterolului total , al VLDL, LDL, al apolipoproteinei B si al trigliceridelor , creste nivelul HDL , mentine echilibrul optim HDL-LDL prin reducerea sintezei hepatice si a absortiei intestinale a colesterolului si trigliceridelor, protejeaya sistemul cardiovascular prin scaderea colesterolului si a trigliceridelor si prin inhibarea formarii cheagurilor, detoxifica organismul si distruge radicalii liberi, imbunatateste circulatia sanguina periferica si limfatica.

Recomandari:  Colesterol control este un tratament naturist adfuvant in scaderea colesterolului si trigliceridelor, reducand astfel riscul aparitiei arteropatiei obliterante a membrelor inferioare, AVC, cardiopatiei ischemice, infarctului miocardic, anevrismului aortic, anginei pectorale.

Compozitie:    Guggul 200mg, usturoi 60 mg, anghinare 50 mg,  samburi de struguri 20 mg.

Administrare:  se recomanda 1 comprimat de 3-4 ori pe zi in cure de 4-6 luni.

Prezentare:  cutie cu 60 comprimate

Producator:  Alevia

Despre Colesterol : Termenul provine din grecescul chole (bilă) și stereos (solis) plus sufixul „ol”, fiind identificat în calculii colesterolici în anul 1784. (C27H46O) este un alcool organic, sterol, identificat în membrana celulară și în țesuturile organismului și transportat în sânge. De regulă, el nu se absoarbe prin alimentație, ci se sintetizează în organismul animal. Termenul de colesterol sanguin se referă de fapt la 2 tipuri de lipide: LDL (low density lipoproteine) lipoproteine cu densitate mică așa numitul colesterol “rău” si HDL (high density lipoproteine) lipoproteine cu densitate mare. Cantitatea totala de colesterol din organism este de aproximativ 145 de gr. Colesterolul se depune pe interiorul peretilor vaselor de sange formand placi de aterom si ingusteaza vasul, scazand astfel debitul de sange in teritoriul irigat . De aceea nu mai ajunge suficient oxigen la tesuturi, fenomen cunoscut sub numele de ischemie. Acest lucru se intampla cu precadere tesuturilor mari consumatoare de oxigen, cum sunt creierul si inima. De aceea, colesterolul crescut este factor de risc mai ales pentru accidentul cerebral vascular si pentru cardiopatia ischemica.

Despre Guggul.   Guggul este utilizat de sute de ani ca remediu pentru obezitate, colesterol crescut, artrita si afectiuni ale pielii.
Aceasta planta s-a dovedit eficienta si in cazuri de obezitate cauzate de afectiuni ale tiroidei, cand activitatea acesteia este scazuta, ducand la o incetinire a metabolismului. Extractul de guggul actioneaza ca un stimulent pentru glanda tiroida, permitand cresterea productiei de hormoni si accelerarea metabolismului. Astfel, cu cat este consumata mai multa energie, cu atat mai multe calorii sunt arse, iar greutatea scade.

Despre Anghinare.  Anghinarea este o planta de cultura de la care se recolteaza in scop medicinal frunzele.Frunzele de anghinare au proprietati hepatoprotectoare si stimulente ale functiei hepatice.Planta a fost adusa in Europa de Sud din Etiopia unde a fost considerata o leguma nobila , fiind consumata doar de oamenii bogati.Grecii si romanii utilizau anghinarea pentru tratarea icterului, dispepsiei, reumatismului si afectiunilor urinare.In compozitia chimica a plantei se gasesc: steroli, flavone, taninuri,glucide, aminoacizi, enzime, pectine, acizi organici.