Control diab

49,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Control diab pentru reglarea glicemiei, ajută la refacerea celulelor pancreatice, stimulează pancreasul pentru a produce insulină.Control diab este un remediu naturist care se folosește pentru efectul redutabil de normalizare a glicemiei și regenerarea celulelor pancreatice.Are capacitatea de a bloca și stinge pofta de dulce ce conduce la un consum exagerat de alimente ce conţin carbohidraţi simpli. Studiile indică faptul că gymnema are capacitatea de a influenţa puternic nivelul glicemiei. Afinul, denumit și „insulina verde“ a diabeticilor, ajută la buna funcţionare a microcirculaţiei, reglează circulaţia la nivelul pancreasului. Ceaiul verde stabilizează nivelul glicemiei și crește sensibilitatea la insulină. Vitamina B6 determină la persoanele cu glicemia crescută diminuarea cerinţei de insulină, iar zincul participă la sinteza insulinei. Recomandări: Control diab este un tratament naturist eficient pentru persoanele care suferă de diabet de tip II, suplimentul se poate administra împreună cu medicamentele clasice, ajutând la scăderea dozelor sau se poate lua singur. Pentru persoanele cu diabet de tip I, suplimentul se recomandă împreună cu insulina.

Efecte: Control diab este un remediu naturist care ajută la normalizarea glicemiei (diabet zaharat de tipul I și II), îmbunătăţește toleranţa la glucoză, ajută la refacerea celulelor pancreatice, stimulează pancreasul pentru a produce insulină.

Compoziţie: Castravete amar 250 mg (Momordica charantia extract 3% principii amare), Gymnema sylvestre 80 mg (extract 75% acid gymnemic), Afine 50 mg (Vaccinum myrtillus extract 5:1), Ceai verde 15 mg (Camelia sinensis 0,5% cafeină), Vitamina B6 1 mg, Zinc 2,5 mg.

Mod de administrare: 1 comprimat de 3–4 ori pe zi.

Prezentare:  60 comprimate

Producator: Alevia.

Precauţii: Pacientul trebuie să-și monitorizeze atent nivelul glicemiei dacă își administrează și medicamente antidiabetice orale pentru ca nivelul glicemiei să nu scadă prea mult.

Despre Castravete Amar.  Cunoscut si sub denumirea de pepene amar, karela sau goya, castravetele amar este una dintre cele mai amare legume din intreaga lume si nu intamplator i s-a acordat aceasta denumire in trecut. Desi mai greu de introdus la dieta din cauza gustului sau aproape insuportabil, castravetele amar are multe nutrimente de exceptie si medicii care l-au studiat au ajuns la concluzia ca poseda o serie de proprietati curative foarte rar intalnite in stare naturala la alte legume sau fructe. Analizand compozitia castravetului amar, savantii au descoperit o lista impresionanta de vitamine si minerale, dintre care amintim vitaminele B1, B6, B9, B12, C, E, K sau A si minerale precum calciul, magneziul, potasiul, sodiul, fierul si zincul. Continutul de grasimi este totusi foarte mic, dar exista cantitati mai mari de fibre alimentare si de carbohidrati, care il fac un aliment foarte util pentru sanatatea sistemului digestiv. In ce priveste proprietatile terapeutice ale castravetelui amar, in special persoanele care sufera de diabet ar putea beneficia din plin de consumul moderat de castravete amar, cercetari de data recenta oferind date foarte pozitive din acest punct de vedere. Gratie unor substante pe care le contine, dar inca nu se stie exact cum actioneaza acestea, castravetele amar se pare ca are proprietatea de a echilibra nivelul zaharului din sange, coborand catre normal valorile sale prea ridicate. Utilizat in mod traditional si in tratarea starilor de iritare si de inflamare a organismului, castravetele amar are certe proprietati calmante si antiinflamatorii si merita introdus la dietele de detoxifiere a organismului. Aflate deocamdata in plina desfasurare, cercetarile care sa probeze si utilitatea castravetului amar in terapiile anti HIV/SIDA au dovedit pana in prezent ca acest aliment cu siguranta intareste simtitor sistemul imunitar.

Despre Diabet. Cei cu grupa sanguina A si B sunt mai predispusi la diabetul de tip 1, cauzat de un deficit de insulina, hormon fabricat de pancreas, responsabil de patrunderea glucozei in celulele organismului. Cauza deficitului de insulina este distrugerea celulelor beta ale pancreasului, care sunt singurele celule capabile sa produca insulina. Daca aveti de gand sa folositi medicatie naturista pentru diabet, discutati cu un nutritionist pentru ca s-ar putea sa fiti nevoiti sa va reajustati dozele de insulina. Diabeticii de tip 2 prezinta in mod caracteristic niveluri crescute de insulina in sange, dar tesuturile lor sunt lipsite de sensibilitate la insulina. Aceasta stare se dezvolta in timp si este de obicei rezultatul unei diete neadecvate. Diabetul de tip 2 este adesea observat la cei cu grupa sanguina 0 care au consumat produse lactate si produse din porumb timp de multi ani; apare si la cei cu grupa sanguina A care consuma cantitati mari de carne si produse lactate. Diabeticii de tip 2 sunt de obicei supraponderali, avand adesea hipercolesterolemie si hipertensiune arteriala- semne ale unei vieti pline de optiuni alimentare neadecvate si lipsite de exercitii fizice.  Singurul tratament real pentru diabeticii de tip 2 este dieta si exercitiul fizic. Un complex cu eficienta ridicata de vitamine B poate, deasemenea, ajuta impotriva intolerantei la insulina.