Cordyang-fiole

16,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:CORDYANG - Cordyceps sinensis extract. cutie cu 10 fiole a 10 ml (2000mg cordyceps)

Indicatii:  excelent stimulator al imunitatii, potentiator al performantelor fizice si al longevitatii, energizant si revigorant al sistemului reproducator.
Recomandari : Imunostimulator în raceli frecvente, hepatoprotector (adjuvant în hepatite acute, cronice, detoxifiant hepatic), nefroprotector (în timpul administrarii de cyclosporine si antibiotice de tip aminoglicozide). Are efect benefic în palpitatii. Creste fertilitatea si potenta sexuala. Actioneaza ca antioxidant. Scade nivelul colesterolului sangvin. Este eficient în tulburari de memorie si dificultati de concentrare. Amelioreaza disconfortul dat de picioarele obosite.

Compozitie: Fiecare fiola contine 2000 mg pulbere de Cordyceps sinensis si sirop de fructoza .


Utilizare: Oral, agitati bine fiola înainte de a bea continutul. Una sau doua fiole, o data sau de doua ori pe zi, înainte de micul dejun sau înainte de culcare. Se poate lua cu apa plata sau minerala, lapte, suc de fructe, bauturi ne-alcoolice sau slab alcoolizate.
Atentionari: A se evita în timpul sarcinii. A nu se lasa la îndemâna si vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa înlocuiasca o dieta variata.

Prezentare:cutie 10 fiole

Stiati ca:Folosirea Kordycepsului in China are mai mult de 1200 de ani. Cu multe secole in urma chinezii au declarat Kordycepsul ca "Miracol Dumnezeesc", ca talisman. Chinezii au sustinut ca Cordycepsul te ajuta sa scapi de multiple afectiuni. Cordycepsul chinez (lat. Cordycehs Chinensia) care este clasat de botanisti in clasa ciupercilor, detine calitati duble: - o parte a ciclului biologic exista ca planta, iar cealalta , ca insecta. Aceasta vietate este biunitara"Ca planta si ca insecta". Cordycepsul traieste la altitudinea de 3500-4000 m in Tibet in provinciile Siciuani, Iuninani, Tinhai.In timpul cand Kordycepsul exista sub forma de planta, larva afectata se ingroapa in pamant si sub forma de radacina a unei plante, germenul de Cordyceps iernand, hranindu-se din larva fluturelui. Dupa aceea el este obligat sa se hraneasca cu radacinile plantelor de la acea altitudine ca Poligonum Alpinum, Astrogalus, Pendulifloxid si Ofiopogon, rezistand in pamant periodic infometarii de durata, frig si insuficienta de oxygen. Dupa o perioada de existenta in pamant sub forma de insecta, se fixeaza si incepe sa creasca in forma de planta, dupa care ciclul se repeta.Kordycepsul duce in sine informatia calitatii ireprosabile de supravetuire, corpul acestei ciuperci este bogat in substante nutritive si cu componente biologic active specifice. Datorita acestui fapt, el este folosit in calitate de substanta pentru intarirea sanatatii si marirea tonusului organismului.