Crema Contur Ochi

21,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Crema Contur Ochi adecvata tipului de piele matura,inclusiv pielii sensibile deoarece nu contine substante care pot irita pielea.este un remediu natural pentru regenerarea pielii din jurul ochilor.Crema are in compozitie apa termală, din zona balneoclimaterică Băile Felix, și o combinație de uleiuri vegetale am îmbogățit acestă emulsie cu AntioxiVita alături de principii active cum sunt vitamina A și E, armonios combinate cu ulei esențial din flori de Lotus și Iris.

Compozitie:apa termala,glicerina vegetala,stearina vegetala,unt de cacao,ulei din samburi de struguri,ceara de albine,ulei de floarea soarelui,ulei de cocos,ulei de jojoba,ulei de masline,vitamina E,antioxivita,floare de lotus si iris,....

Actiune:Crema Contur Ochi se poate utiliza ca tratament natural pentru reducerea ridurilor si pentru regenerarea pielii din jurul ochilor.

Mod de utilizare:Se aplica zilnic,dimineata si seara,pe pielea curata masandu-se circular o cantitate mica de crema in jurul ochilor.Este adecvata tipului de piele matura,inclusiv pielii sensibile deoarece nu contine substante care pot irita pielea.

Prezentare:50 ml.

Producator:Phenalex.