Detox Suplu, Herbagetica

61,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Contribuie la:

  • detoxifierea celulara (prin mobilizarea si catalizarea procesului de eliminare din tesuturi a ureei nitratilor, nitritilor, creatininei, bilirubinei in exces);
  • functionarea normala a sistemului hepatobiliar si a tranzitului intestinal;
  • mentinerea apetitului alimentar normal;
  • metabolismul zaharurilor si grasimilor;
  • mentinerea greutatii corporale normale;
  • mentinerea valorilor normale ale colesterolului si ale glucozei din sange;
  • sprijinirea functionarii rinichilor prin eliminarea surplusului de apa din tesuturi.

Chitosanul este o polizaharida cu efecte extrem de complexe asupra sanatatii si este obtinuta din chitina. Aceasta din urma este extrasa din crustaceele aflate pe cale de degradare, printr-un proces numit deacetilare. Efectul algei Kelp in curele de slabire este sustinut de chitosan, un ajutor de nadejde in lupta impotriva kilogramelor, fiind ideal pentru slabitul constant si sigur. Pana in prezent este singura substanta naturala cunoscuta ce contine fibre active cu sarcina pozitiv-alcalina, avand functii similare colagenului (substanta cu efect intineritor, cu proprietati benefice asupra pielii, articulatiilor, prostatei, muschilor), dar si a fibrelor vegetale (substante nedigerabile, care absorb grasimile si detoxifica). In plus, este un bun detoxifiant imbunatatind totodata functiile hepatice si atrage, iar ulterior elimina din organism sarurile metalelor grele: cadmiu, plumb, coloranti chimici, substante medicamentoase, etc.

Cele 2 alge verzi albastre, Chlorella si Spirulina, care au un continut ridicat de nutrienti, ajuta la echilibrarea sistemului endocrin si favorizeaza pierderea in greutate prin reducerea apetitului. Fiecare dintre ele contine peste 50% proteine si alte substante nutritive esentiale care contribuie la echilibrarea deficientelor nutritionale, echilibrarea hormonala si normalizarea activitatii insulinei.

Ingrediente/capsula:
Kelp - 280 mg; Chitosan din crustacee - 24.5 mg; Spirulina standardizata cu minim 60% proteine - 24.5 mg; Chlorella standardizata cu minim 50% proteine - 21 mg; capsula de gelatina.

Mod de administrare:
Cate 2-3 capsule inaintea meselor principale. Doza maxima - 16 capsule pe zi.

Precautii:
Poate interactiona cu produse anticonvulsivante, anticoagulante orale, antiagregant-plachetare, heparina cu greutate moleculara redusa si agenti trombolitici la administrare concomitenta.

Contraindicatii:
Alergie la crustacee.

Detalii