Diabe Stop

37,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Diabe Stop destinat persoanelor supraponderale, reduce nivelul zaharului in singe si complicatiile sale, este antioxidant si asigura protectia structurilor nervoase. Creste cantitatea de glucoza metabolizata de creier, este un remediu naturist unde complexul unic  cu extracte din 3 plante , acid alfa lipoic si 4 minerale este recomandat persoanelor cu valori crescute ale glicemiei si in controlul greutatii corporale.

Compozitie: fiecare capsula (600 mg) contine : Castravete amar (Momordica C), Scortisoara (pulbere de Cinnamomum cassia) 50,00 mg , Gymnema sylvestre (extract hidrometanolic 6-9:1 din frunze, cu 25% acid gymnemic) 125,00 mg , Acid alfa lipoic 62,50 mg, Crom (din 22 mcg picolinat de crom) 20,00 mcg, Magneziu (din 86,21 mg oxid de magneziu) 50,00 mg, Zinc (din 6,57 mg oxid de zinc) 5,00 mg, Mangan (din 1,72 mg sulfat de mangan monohidrat) 1,00 mg.

Actíune: Diabe stop este un tratament naturist necesar pentru normalizeaza glicemiei , regenereaza celulele pancreatice, scade pofta de dulce, imbunatateste functia pancreasului, reduce glicemia si complicatiile ei, este detoxifiant si neuroprotector.

Efecte: Diabe stop este un remediu naturist destinat persoanelor supraponderale, reduce nivelul zaharului in singe si complicatiile sale, este antioxidant si asigura protectia structurilor nervoase. Creste cantitatea de glucoza metabolizata de creier, stimulind memoria si atenuind oboseala.

Prezentare:30 capsule

Producator: Himalaya

Despre Diabet. Cei cu grupa sanguina A si B sunt mai predispusi la diabetul de tip 1, cauzat de un deficit de insulina, hormon fabricat de pancreas, responsabil de patrunderea glucozei in celulele organismului. Cauza deficitului de insulina este distrugerea celulelor beta ale pancreasului, care sunt singurele celule capabile sa produca insulina. Daca aveti de gand sa folositi medicatie naturista pentru diabet, discutati cu un nutritionist pentru ca s-ar putea sa fiti nevoiti sa va reajustati dozele de insulina. Diabeticii de tip 2 prezinta in mod caracteristic niveluri crescute de insulina in sange, dar tesuturile lor sunt lipsite de sensibilitate la insulina. Aceasta stare se dezvolta in timp si este de obicei rezultatul unei diete neadecvate. Diabetul de tip 2 este adesea observat la cei cu grupa sanguina 0 care au consumat produse lactate si produse din porumb timp de multi ani; apare si la cei cu grupa sanguina A care consuma cantitati mari de carne si produse lactate. Diabeticii de tip 2 sunt de obicei supraponderali, avand adesea hipercolesterolemie si hipertensiune arteriala- semne ale unei vieti pline de optiuni alimentare neadecvate si lipsite de exercitii fizice.  Singurul tratament real pentru diabeticii de tip 2 este dieta si exercitiul fizic. Un complex cu eficienta ridicata de vitamine B poate, deasemenea, ajuta impotriva intolerantei la insulina.

Despre Castravete Amar (Momordica charantia). Leguma, a cărei denumire ştiinţifică este Momordica charantia, mai este cunoscută şi sub numele de pepene amar, karela sau goya. Este originară din sudul Asiei, dar e răspândită şi în Africa şi în Australia. Se prezintă ca o plantă agăţătoare, cu frunze lobate şi zimţate. Florile sunt mici şi au culoare gălbuie, iar fructele sunt portocalii atunci când sunt coapte. Ca formă, acestea din urmă sunt aproape cilindrice şi au o suprafaţă rugoasă şi noduroasă. După studii amănunţite, medicii au putut să afirme că, spre deosebire de alte legume, castravetele amar are proprietăţi rar întâlnite. Totul e să fie consumat în stare naturală. Printre substanţele descoperite în el se regăsesc vitaminele A, B1, B6, B9, B12, C, E şi K, dar şi minerale precum: calciu, magneziu, potasiu, sodiu, fier şi zinc. De asemenea, leguma conţine cantităţi mari de fibre alimentare şi de carbohidraţi, datorită cărora este recomandată în regimul alimentar al persoanelor care suferă de afecţiuni digestive.Nici persoanele care suferă de diabet zaharat nu ar trebui să evite castravetele amar. Astfel, o serie de cercetări efectuate în ultimii ani a arătat că nivelul zahărului în sânge este echilibrat în urma consumului acestei legume.Mai mult, castravetele amar mai este cunoscut şi sub numele de insulina vegetală, deoarece conţine 16 aminoacizi identici cu cei ai insulinei bovine, substanţă ce se administrează diabeticilor. O altă calitate a castravetelui amar este aceea că diminuează stările de iritare şi de inflamare ale organismului. De aceea, nutriţioniştii sfătuiesc să se ia serios în calcul introducerea castravetelui amar în curele de detoxificare. Deoarece leguma amară întăreşte considerabil sistemul sanitar contra atacurilor bacteriilor şi virusurilor, în prezent se cercetează şi posibilitatea ca ea să vindece HIV/SIDA. Mai mult, această sursă de insulină vegetală nu are nici contraindicaţii, nici reacţii adverse. Alte studii realizate în cadrul Universităţii Saint Louis din Statele Unite ale Americii au dovedit în urma experimentelor de laborator că extractul de castravete amar previne şi încetineşte evoluţia cancerului de sân şi creşte imunitatea persoanelor bolnave.

Detalii

Categorii