Distonoplant

Laboratoarele Fares Bio Vital
42,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Fares Bio Vital

Descriere

Descriere; Distonoplant este un remediu natural care ajută la menţinerea echilibrului psiho-emoţional. Favorizează menţinerea calmului în condiţii de stres.Vinariţa este o plantă cu aromă suavă, nativă în Europa, nordul Africii şi Asia, care creşte în locuri umbroase, prin pădurile de fag sau brad, în mai toate regiunile Globului. În trecut era utilizată pentru purificarea sângelui şi ca aromatizantă pentru produsele culinare. Extractul din planta proaspătă, în doze mici, era considerat răcoritor. Acum este mai cunoscută pentru efectul ei de liniştire a stărilor de agitaţie nervoasă, ca ajutor în reducerea stărilor de surescitare şi stres şi pentru îmbunătăţirea calităţii somnului.Schinduful, plantă din familia leguminoaselor, este una dintre cele mai vechi plante folosite. A fost pomenită în Papirus Ebers şi în scrierile lui Hipocrate, şi mult respectată atât de chinezii, cât şi de arabii, grecii şi romanii din Antichitate. Acum este folosită în special în bucătărie, ca şi condiment, sau încolțită, ca verdeață picantă, în salate. Seminţele de schinduf sunt nutritive şi sunt folosite tradiţional pentru stimularea apetitului, pentru efectul lor tonic în stările de slăbiciune şi pentru reducerea disconfortului la nivel digestiv.Şerlai este o plantă aromatică din familia Lamiaceae, folosită în tradiţia veche pentru curăţarea ochilor, fapt în legătură directă cu denumirea sa derivată din latinescul „clarus”. Ea conţine un ulei esenţial bogat în linalool şi acetat de linalil, care îi conferă proprietăţi balsamice, aperitive, tonice generale, de susţinere a funcţiilor stomacului, de reducere a disconfortului digestiv şi de liniştire în stările de iritare nervoasă şi descărcări emoţionale.

Compozitie: vinariţă (Asperulae herba) 132 mg. -seminţe de schinduf (Trigonellae foenugraeci semen) 132 mg. -şerlai (Salviae sclareae herba) 66 mg.

Actiune: Distonoplant se poate utiliza tratament natural deoarece menţine echilibrul sistemului nervos vegetativ, favorizează menţinerea calmului în condiţii de stres, linişteşte stările de agitaţie nervoasă şi iritabilitate, îmbunătăţeşte starea emoţională şi ajută la menţinerea stării de bine mentale, ajută la menţinerea echilibrului ritmului cardiac a tensiunii arteriale normale, contribuie la reducerea disconfortului digestiv cu substrat nervos, adaptogen (creşte capacitatea organismului de a se adapta la stres şi suprasolicitări), benefic în cazul unui stil de viaţă solicitant, în perioade de suprasolicitare mentală şi/sau psiho-emoţională, pentru echilibrarea sistemului nervos vegetativ şi pentru menţinerea stării de calm şi bună dispoziţie.

Mod de administrare: 1 capsula de trei ori pe zi.

Prezentare: 60 capsule.

Producator: Fares.