Donavital

22,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:SOlutia Donavital contine extract de Vitex Agnus Castus, exrtract gemoterapic de Rubus Idaeus si extract din fructe de Rubus Idaeus , fiind benefica pentru tratarea simptomelor deranjate pe care majoritatea femeilor le resimt in perioada de dinainte de ciclul menstrual precum si in timpul acestuia, favorizeaza fertilitatea si diminueaza simptomele neplacute din perioada premenopauzei si a menopauzei.Sindromul premenstrual este o stare neplacuta pe care femeia o resimte atat la nivel psihic cat si comportamental, cu o saptamana inainte de ciclu, acestea disparand la aparitia menstruatiei sau in primele zile ale acestuia. Donavital atenueaza tulburarile din perioada menstruala, regleaza secretia hormonala ovariana si ciclul menstrual, favorizeaza fertilitatea si reduce simptomatologia premenopauza si de menopauza.

Compozitie:ZMEURUL - RUBUS IDAEUS . Folosit în medicina populară pentru tratarea dismenoreei şi pentru atenuarea durerilor la naştere, Zmeurul este recunoscut pentru acţiunea sa terapeutică, cu rol dovedit în reglarea secreţiei hormonale ovariene şi în reglarea axului hipofizo-talamo-ovarian. Zmeurul restabileşte echilibrul hormonal al femeii, diminuând frecvenţa şi intensitatea contracţiilor uterine.VITEX AGNUS CASTUS (PIPERUL CĂLUGĂRILOR, MIELĂREA). Piperul Călugărilor este una dintre cele mai importante plante folosite în tratarea tulburărilor hormonale feminine, cu efecte dovedite asupra echilibrului endocrin ovarian, reglarea ciclului menstrual şi favorizarea fertilităţii. Recunoscut în special pentru efectele sale benefice asupra tulburărilor menopauzei.

Daca simţiţi lunar, înainte cu o săptămână de menstruaţie, senzaţia bruscă de căldură, bine-cunoscutele bufeuri, că vi se înroşeşte faţa, o stare continuuă de nervozitate pe care nu vi-o explicaţi, anxietate şi depresie, transpiraţi abundent noaptea când ar trebui să vă odihniţi, înseamnă că suferiţi de sindromul premenstrual. Toate aceste simptome deranjante pot fi atenuate dacă folosim un tratament potrivit, 100% natural, fără efecte adverse, cum este DONAVITAL. Pentru efecte vizibile, se recomandă folosirea produsului pentru o perioadă de cel puţin 3 luni.„DONAVITAL te scapă de bufeuri, retenţie hidrică, starea de nervozitate atât de cunoscute de dinaintea perioadei menstruale”

Mod de prezentare: Flacon 30ml

Detalii