Elixir of youth - Dr. ANGELA HAGAR HIMOVITH

44,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere


Descriere: Elixir of youth - Dr. ANGELA HAGAR HIMOVITH afectiuni tumorale ale : prostatei, testiculelor, sanului, cerebral(creier In medicina populara plantele din formula Tumorless Canadian Sweet Extract sunt folosite de mii de ani in afectiuni tumorale ale : prostatei, testiculelor, sanului, cerebral(creier) si nu numai.

Ingrediente: achillea millefolium 0,007 kg, foeniculum vulgare 0,005 kg; trifolium pratense 0,004 kg; sambucus nigra 0,003 kg; rosa canina 0,003 kg; melissa officinalis 0,003 kg; apa minerala plata 0,075 l; alcool etilic 0,025 l. Nu contine coloranti, conservanti, arome sintetice, lactoza, gluten.

Indicatii:  Protejeaza celulele prin neutralizarea radicalilor liberi. Stimuleaza sanatatea celulelor si diviziunea celulara, protejeaza si mentine structura capilarelor. Tonic pentru sistemul imunitar. Proprietăţi calmante si cicatrizante, depurativ, detoxifiant, antitumoral, antibacterian, antiviral. Stimuleaza circulatia sanguina la nivelul mucoaselor si tesuturilor, antiinflamator.Antistress si antioxidant.

Contraindicatii: copii si femei insarcinate.

Descriere: In medicina populara plantele din formula Tumorless Canadian Sweet Extract sunt folosite de mii de ani in afectiuni tumorale ale : prostatei, testiculelor, sanului, cerebral(creier) si nu numai.

Modul de administrare: Dimineata - 1 lingura TUMORLESS; 1 lingura DIGESTTON. Intr-o dilutie la o jumatate pahar apa se administreaza cu 15-20 minute inaintea mesei (se pot administra si in timpul mesei). Pranz - 2 linguri TUMORLESS intr-o dilutie la o jumatate pahar apa 15-20 minute inaintea mesei. Ora 17 - 2 linguri TUMORLESS intr-o dilutie la o jumatate pahar apa dupa care se va manca un sandvich. Seara - 1 lingura TUMORLESS; 1 lingura DIGESTTON. Intr-o dilutie la o jumatate pahar apa,dupa administrare se vor manca doua felii de paine neagra un mar sau o salata de cruditati.

In situatiile in care produsele sunt administrate concomitent cu tratamente medicamentoase protocolul este : Dimineata - 1 lingura TUMORLESS; 1 lingura DIGESTTON. Intr-o dilutie la o jumatate pahar apa se administreaza cu 15-20 minute inaintea mesei (se pot administra si i timpul mesei). Pranz - 2 linguri TUMORLESS intr-o dilutie la o jumatate pahar apa 15-20 minute inaintea mesei. Ora 17 - 2 linguri TUMORLESS intr-o dilutie la o jumatate pahar apa dupa care se va manca un sandvich. Seara - 1 lingura TUMORLESS; 1 lingura IMMUNOFORCE. Intr-o dilutie la o jumatate pahar apa,dupa administrare se vor manca doua felii de paine neagra un mar sau o salata de cruditati.

Administrarea produselor in afectiuni tumorale ale aparatului respirator : Dimineata - 1 lingura TUMORLESS; 1 lingura PECTORALIS. Intr-o dilutie la o jumatate pahar apa se administreaza cu 15-20 minute inaintea mesei (se pot administra si i timpul mesei). Pranz - 2 linguri TUMORLESS intr-o dilutie la o jumatate pahar apa 15-20 minute inaintea mesei. Ora 17 - 2 linguri TUMORLESS intr-o dilutie la o jumatate pahar apa dupa care se va manca un sandvich. Seara - 1 lingura TUMORLESS; 1 lingura PECTORALIS. Intr-o dilutie la o jumatate pahar apa,dupa administrare se vor manca doua felii de paine neagra un mar sau o salata de cruditati.

Administrarea produselor in afectiuni tumorale ale ficatului, pancreasului, piele, cerebral (creier), rinichi,limfa si sange: Dimineata - 1 lingura TUMORLESS; 1 lingura DIGESTTON. Intr-o dilutie la o jumatate pahar apa se administreaza cu 15-20 minute inaintea mesei (se pot administra si i timpul mesei). Pranz - 2 linguri CELLFORCE intr-o dilutie la o jumatate pahar apa 15-20 minute inaintea mesei. Ora 17 - 2 linguri CELLFORCE intr-o dilutie la o jumatate pahar apa dupa care se va manca un sandvich. Seara - 1 lingura TUMORLESS; 1 lingura DIGESTTON. Intr-o dilutie la o jumatate pahar apa,dupa administrare se vor manca doua felii de paine neagra un mar sau o salata de cruditati.

Administrarea produselor in situatii in care pacientul este dupa un tratament medicamentos (chimioterapie, radioterapie, etc. ): Dimineata - 1 lingura TUMORLESS; 1 lingura IMUNOFORCE. Intr-o dilutie la o jumatate pahar apa se administreaza cu 15-20 minute inaintea mesei (se pot administra si i timpul mesei). Pranz - 2 linguri TUMORLESS intr-o dilutie la o jumatate pahar apa 15-20 minute inaintea mesei. Ora 17 - 2 linguri TUMORLESS intr-o dilutie la o jumatate pahar apa dupa care se va manca un sandvich. Seara - 1 lingura TUMORLESS; 1 lingura IMUNOFORCE. Intr-o dilutie la o jumatate pahar apa,dupa administrare se vor manca doua felii de paine neagra un mar sau o salata de cruditati.

Dă rezultate deosebite in tratament cancer.

Mod de prezentare: sticla 200 ml.

Producator: Dr Himovith


 

 

 

 

 

 

 

 

Nota: Pentru afectiuni grave, produsele Secrets Herbs se asociaza intre ele,  in diferite proportii, in functie de gravitatea bolii. In cazul comenzilor  beneficiati de o schema de tratament si o schema de regim, personalizata in functie de boala si grupa sanguina a bolnavului. Pentru mai multe informatii va invitam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Stiati ca:Una din 10 femei se imbolnaveste anual, de cancer mamar. Motivele pot fi diverse:dezechilibre hormonale, lovituri, alimentatie nepotrivita, stress.ati ca:Un