Evening primrose + vitamina E

39,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Evening Primrose efecte deosebite in reglarea sistemului hormonal feminin,  prevenirea sau diminuarea dezechilibrelor hormonale indiferent de varsta,  stimularea arderii grasimilor , previne ateroscleroza si reduce depozitele adipoase ajutand in curele de slabire,  puternic antioxidant , intervine in buna functionare a aparatului genital feminin fiind considerata vitamina fertilitatii,  efecte benefice in imbunatatirea calitatii parului si unghiilor, dar si a activitatii sistemului nervos.

Efecte: Evening primrose este un tratament naturist care previne si diminueaza dezechilibrele hormonale, adjuvant in curele de slabire , intretine calitatea parului si unghiilor, reduce radicalii liberi prin efectul antioxidant.

Compozitie: Ulei de luminita de seara 500 mg / Vit.E 10 mg.

Mod de prezentare: 90 cps+30 cps gratuit

Producator: Rota Natura

Administrare: 1 capsula pe zi, cu 20-30 de minute inainte de masa. 

Stiati ca: Luminita de seara sau primula este o planta originara din America de Nord, raspandita insa si in Europa. In regiunea noastra ea creste pe soluri nisipoase, talazuri, malurile raurilor si in carierele de piatra. Numele plantei, luminita de seara, este dat de florile galbene si mari ce se deschid numai la lasarea intunericului . De la luminita de seara se folosesc in scop terapeutic doar semintele, care sunt in numar foarte mare in fructele plantei. Din acestea se extrage uleiul esential de luminita, extrem de bogat in acizi grasi. Este cunoscut in special pentru utilitatea in industria cosmetica datorita efectelor benefice asupra pielii. Utilizarea traditionala a luminitei de seara este veche de secole, indienii nativi folosind aceasta planta pentru tratamentul bolilor dermatologice (in special eczeme atopice), dar si pentru tratarea plagilor, a astmului sau a virozelor.

Eficacitatea uleiului de luminita s-a dovedit si in cazul durerilor si neplacerilor asociate ciclului menstrual, tot intr-un studiu. Lotul inclus in experiment a fost de 70 de femei din Marea Britanie. In urma studiului s-a demonstrat faptul ca prin administrarea zilnica a sase capsule de ulei de primula in trei prize, 67% dintre ele au scapat total de simptomele neplacute, 22% au inregistrat ameliorari considerabile, iar doar 11% nu au remarcat niciun efect.