Extract de orz verde-tinctura

40,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere


Descriere: Extract de orz verde pentru revitalizarea organismului,  încetinirea proceselor de îmbătrânire, reglarea metabolismului, este cea mai bogată sursă de hrană verde

Compozitie: Extract vegetal din suc de orz verde.

Actiune: Revitalizarea organismului,  încetinirea proceselor de îmbătrânire, reglarea metabolismului, este cea mai bogată sursă de hrană verde conţinând importante resurse nutritive necesare celulei umane: vitamine,  aminoacizi, minerale,  enzime (superoxid dismutază – SOD),  cea mai bogată sursă de SOD. Această enzimă intervine în inactivarea radicalilor liberi oxidril, radicali care favorizează îmbătrânirea celulelor apariţia bolilor. Consumat zilnic sau în cure periodice extractul de orz verde reglează metabolismul şi tonifică organismul.

Mod de administrare: Câte o linguriţă de extract de 2 – 3 ori pe zi, diluat în 100 ml apă, în cure de 3-4 săptămâni.

Mod de prezentare: 120 ml.

Producator: Plant Extrakt

Stiati ca:Orzul verde (Hordeum vulgare), cunoscut ca o plantă cu efecte remarcabile asupra organismului, a fost folosit în medicina tradiţională a mai multor popoare din Europa şi Asia îndepărtată, încă din antichitate.Studiile moderne asupra proprietăţilor acestei plante încep însă la sfârşitul anilor 80 când un medic şi cercetător japonez, dr. Yoshihide Hagiwara realizează o serie de teste şi cercetări, confirmând şi dintr-o perspectivă ştiinţifică efectele remarcabile ale sucului de orz verde asupra organismului uman. În studiile sale a folosit mai multe sute de plante, în diferite faze de creştere şi l-a analizat amănunţit din perspectiva componenţei chimice şi a efectelor terapeutice. El a descoperit astfel că orzul verde conţine în cantităţi considerabile cele mai valoroase elemente necesare dezvoltării armonioase a corpului omenesc şi totodată este un produs cu efecte terapeutice excelente. Deşi atenţia medicului japonez a fost orientată în mare măsură asupra acţiunii de regenerare celulară şi încetinire a procesului de îmbătrânire, el a remarcat în acelaşi timp şi efecte mai ample asupra organismului, care recomandă sucul de orz verde ca remediu în multe dintre bolile grave. Cercetările şi eforturile sale de a găsi o sursă alimentară care să aibă acţiune enzimatică, de a contracara îmbătrânirea şi îmbolnăvirea, au fost recunoscute de către Fundaţia Internaţională de Medicină Preventivă la conferinţa anuală cu tema “Înfrângerea procesului de îmbătrânire”, din noiembrie 1981 de la Felt For.

Amestecul de săruri minerale şi de clorofilă din orzul verde determină regenerarea celulelor hepatice. De aceea, sucul de orz verde este indicat şi persoanelor care au probleme cu alcoolul.

Acidul gama linoleic din compoziţia orzului are proprietatea de a scădea nivelul colesterolului rău. În plus, acizii aminaţi întârzie apariţia senzaţiei de foame şi, de aceea, specialiştii recomandă curele cu această plantă supraponderalilor şi obezilor.

Sucul de orz verde creşte fertilitatea, datorită izoflavonelor, iar arginina din compoziţie este recunoscută mai ales pentru stimularea fertilităţii masculine.