Extract din mladite de merisor

34,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Extract din mladite de merisor pentru reglarea tranzitului intestinal , constipatie ,  diaree,  florei intestinale; poate reduce infectiile si inflamatia de la nivelul intestinului, ameliorarea simptomelor din infectii ale tractului urinar inferior.

Compozitie: extract hidro-glicero-alcoolic din mladite de merisor. Contine alcool etilic de cereale 18%vol.

Recomandari: ajuta la reglarea tranzitului intestinal , constipatie ,  diaree,  florei intestinale; poate reduce infectiile si inflamatia de la nivelul intestinului, ameliorarea simptomelor din infectii ale tractului urinar inferior,  ajuta la cresterea mobilitatii articulare la varste inaintate si echilibreaza metabolismul fosfo-calcic la nivelul oaselor.

Mod de administrare: adulti si copii peste 7 ani: 2 ml in putina apa de 2 ori pe zi inainte de mese. La copii intre 2 si 7 ani cate 1 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, inainte de mese. Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni. Se poate repeta dupa 1-2 luni pauza.

Asocieri: Ficus carica, Tilia tomentosa în colon iritabil si colita spastica; Juglans regia în meteorism intestinal; Rosmarinus officinalis si Rubus idaeus în senescenta hormonala; Rubus idaeus în tulburari de menopauza si premenopauza; Rubus fructicosus si Alnus incana în cistite

Mod de prezentare: sticla 50 ml(exista si varianta superconcentrat mladite de merisor 15 ml pret 35.60)

Producator: Plant Extrakt