Extract din mladite de mur

31,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Extract din mladite de mur este un remediu naturist pentru aparatul osteo-articular, genital femini si respirator.

Compozitie:Rubus fruticosus MG=D1, Contin alcool etilic de cereale 33% vol.

Actiune:Extractul din mladite de mur actioneaza asupra aparatului respirator, aparatului osteoarticular, aparat circulator, uter, mucoase, rinichi.Remediu util în fibroscleroza organelor la persoanele îmbatrânite, cu tropism pe aparatul osteoarticular si pulmonar; antiscleros, antisenescent.

Efecte:Extractul din mladite de mur se poate utiliza ca tratament naturist in degenerescente confirmate, artroza la vârstnici, acompaniata de osteoporoza, sindrom de decalcefiere dureros, dureri osoase si articulare, insuficienta respiratorie obstructiva, hipertensiune arteriala, fibroame.

Mod de administrare:Cate 30-50 de picaturi, în putina apa, de 2-3 ori pe zi sau 50-70 de picaturi, în putina apa, o data pe zi.

Asocieri:Olea europaea si Crataegus oxyacantha în hipertensiune arteriala, Ribes nigrum, Pinus montana si Vitis vinifera în reumatism cronic degenerativ, Ribes nigrum, Vitis vinifera, Pinus montana si Rosa canina în gonartroza, Ribes nigrum, Pinus montana, Betula pubescens si Vitis vinifera în coxartroza, Fagus silvatica în nefrita interstitiala cronica cu sau fara pielonefrita, Sequoia gigantea, Vaccinium vitis-idaea si Pinus montana în osteoporoza senila dureroasa, Alnus glutinosa, Carpinus betulus si Ribes nigrum în bronsita cronica obstructiva.

Prezentare:50 ml

Producator: Plant Extrakt