Extract din mladite de zmeur

34,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Extract din mladite de zmeur pentru echilibrul hormonal al aparatului genital feminin la pubertate si menopauza, ajuta la ameliorarea simptomelor neplacute de inainte si din timpul ciclului menstrual.

Compozitie: extract hidro-glicero-alcoolic din mladite de zmeur. Contine alcool etilic de cereale 18%vol.

Recomandari: sustine echilibrul hormonal al aparatului genital feminin la pubertate si menopauza, ajuta la ameliorarea simptomelor neplacute de inainte si din timpul ciclului menstrual, ajuta la ameliorarea simptomelor din menopauza si din afectiunile aparatului genital feminin.

Mod de administrare: adulti 1 ml in putina apa de 2-3 ori pe zi inainte de mese. In caz de asociere cu alte gemoterapice, 2-3 ml in putina apa, 1 data pe zi. Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni. Se poate repeta dupa 1-2 luni pauza.

Mod de prezentare: sticla 50 ml(exista si varianta superconcentrat muguri de zmeur15 ml pret 37.00lei)

Producator: Plant Extrakt

Asocieri: extract din muguri de coacaz negru – chist ovarian; extract din muguri de arin alb, extract din mladite de sequoia, extract din muguri de coacaz negru si extract din mladite de mur – fibrom uterin; extract din mladite de rozmarin si extract din mladite de merisor – imbatranire precoce la femei si menopauza.