Extract din muguri de Artar

31,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Extract din muguri de artar pentru  sistemul nervos central si periferic, colecist si caile biliare, hipercolesterolemie, diabet non-insulinodependent;arteroscleroza initiala

Compozitie: Extract hidro-glicero-alcoolic din muguri de artar (Acer campestre ).Contine alcool etilic de cereale 18 % vol.

Organotropism Sistemul arterial, sistemul nervos central si periferic, colecist si caile biliare.

Efecte: Antiflogistic la nivelul colecistului, modifica compozitia sarurilor biliare (evitarea formarii calculilor biliari), hipoglicemiant si hipocolesterolemiant.Recomandari: Dischinezie biliara si litiaza biliara, hipercolesterolemie, diabet non-insulinodependent;arteroscleroza initiala; nevralgie faciala si intercostala; nevralgie sciatica, neurastenie.

Mod de administrare: 30-50 de picaturi, în putina apa, o data pe zi, în cure de cel putin 40 de zile. Potenteaza efectele gemopreparatelor cu care se asociaza.

Asocieri: Rosmarinus officinalis în dischinezie biliara. Fraxinus excelsior în litiaza biliara.Olea europaea în hipercoleserolemie si arteroscleroza. Olea europaea si Juglans regia în diabet. Betula pubescens în nevralgie faciala si intercostala. Ficus carica si Tilia tomentosa în neurastenie.

Prezentare: Sticla 50 de ml.

Producator; Plant Extrakt

Detalii