Extract din muguri de brad

34,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Extract din muguri de brad pentru copii imbunatateste metabolismul calciului si fosforului, ajuta la cresterea armonioasa, poate reduce durerile osoase de crestere,  mentine integritatea smaltului dentar

Compozitie: extract hidro-glicero-alcoolic din muguri de brad. Contine alcool etilic de cereale 33%vol.

Recomandari:  La copii imbunatateste metabolismul calciului si fosforului, ajuta la cresterea armonioasa, poate reduce durerile osoase de crestere,  mentine integritatea smaltului dentar, ajuta la consolidarea oaselor dupa fracturi, aport mineral in decalcifieri osoase sau dentare.

Mod de administrare: adulti si copii pste 7 ani: 2 ml in putina apa de 2-3 ori pe zi, inainte de mese. La copii intre 2 si 7 ani 1 ml de 2-3 ori pe zi inainte de mese. La copii intre 1 si 2 ani cate 10 picaturi de 2-3 ori pe zi inainte de mese. Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni. Se poate repeta dupa 1-2 luni de pauza.

Asocieri: Betula verrucosa sau Betula pubescens în rahitism, fracturi, carie dentara; Betula pubescens si Rosa canina în pediatrie: rinofaringite recidivante, traheobronsite cronice, ca stimulante ale cresterii; Ribes nigrum si Rosa canina în rinofaringite repetate, complicate de manifestari alergice si sindrom astmatiform; Betula pubescens si Quercus pedunculata în paradontoza; Ficus carica si Tilia tomentosa în spasmofilie.

Mod de prezentare: sticla 50 ml.

Producator: Plant Extrakt