Extract din muguri de plop

33,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Extract din muguri de plop pentru insuficienta arteriala a membrelor inferioare si arterite arteriosclerotice in tabagism, traheobronsite, infectii ale cailor urinare.

Compozitie: extract hidro-glicero-alcoolic din muguri de plop. Contine alcool etilic de cereale 33%.

Recomandari: insuficienta arteriala a membrelor inferioare si arterite arteriosclerotice in tabagism, traheobronsite, infectii ale cailor urinare, adjuvant in afectiuni ale aparatului circulator la nivelul membrelor inferioare in combaterea tulburarilor trofice asociate (arterite, artroze si artrite cu hiperuricemie; artropatie gutoasa, tromboflebita si tendinta la manifestari tromboembolice ale arterelor, plagi si ulcere atone secundare insuficientei arteriale);

Mod de administrare: cate 50 picaturi (2ml), in putina apa, de 3 ori pe zi. In caz de asociere cu alte gemopreparate 50-75 picaturi in putina apa, o data pe zi. Peste 60 de ani dozele se reduc prin tatonare, in general la trei sferturi din doza adultului.

Mod de prezentare: flacon 50 ml.

Producator: Plant Extrakt

Asocieri: extract din muguri de sanger in arterite; extract din muguri de sanger, extract din mladite de maslin si extract din muguri de arin negru in arterite ale fumatorilor; extract din muguri de coacaz negru, extract din muguri de carpen si extract din muguri de nuc in bronsite cronice si traheite recidivante.

Detalii