Extract din muguri de smochin

33,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Compozitie: extract hidro-glicero-alcoolic din muguri de smochin. Contine alcool etilic de cereale 18%.

Recomandari:  Smochinul este un remediu naturist care ajuta la ameliorarea manifestarilor psiho-somatice de la nivel gastro-duodenal, ajuta la ameliorarea simptomelor din tulburari gastrice si gastro-duodenale.

Mod de administrare: adulti cate 2 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, dimineata si seara. In ulcer gastro-duopdenal 3 ml, in putina apa, o data pe zi, dimineata. Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.

Mod de prezentare: flacon 50 ml(exista si varianta superconcentrat muguri de smochin 15 ml pret 43.50)

Asocieri: extract din muguri de arin negru in ulcer cronic gastro-duodenal; extract din mladite de maslin in nevralgie faciala; extract din muguri de brad si extract din muguri de tei argintiu in spasmofilie etc.

Despre Smochin. Smochinul (Ficus carica) este un arbore mic sau un arbust din familia Moraceae, una din numeroasele specii ale genului Ficus. Originar din Asia sud-occidentală, crește sub formă sălbatică în zona Mării Mediterane. Smochinele sunt tonifiante – recomandate copiilor, sportivilor, femeilor insarcinate, convalescentilor, in astenie fizica si psihica, laxativ – constipatii, emolient – traheobronsite cronice, are proprietati expectorante si emoliente, boli tratate cu smochine: abcese, afecţiuni renale, amigdalită, angină, arsuri, astenie fizică şi psihică, bătături, bronşite cronice, ciclu menstrual dereglat, cistite, colite, constipaţii cronice, dureri, furuncule, gastrită, gingivite, guturai prelungit, inflamaţii pulmonare sau renale, inflamaţiile gâtului, insomnii, iritaţii gastro-intestinale, leucoree, nefrite, negi, plăgi atone, pneumonii, răceală, stadii febrile acute, stomatite,  traheobronşite cronice, tuse, veruci, viermi intestinali, vitiligo.

Detalii