Farebil

Laboratoarele Fares Bio Vital
37,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Fares Bio Vital

Descriere

Descriere: Farebil este un remediu natural care susţine buna funcţionare a vezicii biliare. Favorizează dizolvarea și eliminarea acumulărilor de colesterol și săruri biliare. Fluidifică bila.

Compozitie: ulei vegetal de floarea soarelui 49,5 mg -fracţie pinenică din ulei esenţial de brad (a-pinen, b-pinen, camfen) 36 mg -mentol 30 mg -ulei esenţial de mentă (Menthae aetheroleum) 24 mg -borneol 7,5 mg -1,8-cineol din ulei esenţial de eucalypt 3 mg.

Actiune: Farebil se poate utiliza tratament natural deoarece susţine secreţia şi eliminarea bilei, favorizează dizolvarea și eliminarea acumulărilor de colesterol și săruri biliare, susține contractilitatea normală a musculaturii netede a vezicii și căilor biliare, contribuie la reducerea disconfortului abdominal, a balonărilor şi a senzaţiei de prea plin, fluidifică bila, împiedicând tendinţa de precipitare a colesterolului și a sărurilor biliare şi de formare a mâlului biliar.

Mod de administrare: Copii 10-14 ani: 1 capsulă pe zi, imediat după masă. Copii peste 14 ani şi adulţi: 1 capsulă, de 3 ori pe zi, imediat după masă. Se administrează 10 zile pe lună sau la nevoie. Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Prezenatare: 30 capsule moi.

Producator: Fares.