Descriere
Descriere: Produsul favibil ceai este un remediu naturist care asigură o digestie bună, rapidă, fără balonări şi gaze, înlesneşte asimilarea, stimulează colereza, preîntâmpină constipaţia. Are gust amar, uşor aromat. Reduce senzaţia de vomă, flatulenţa, migrenele, durerile abdominale. Are însuşiri specifice unui remediu biliar, cu implicaţii benefice şi asupra funcţiei hepatice.
Recomandări: Produsul favibil ceai este un tratament naturist si se poate folosi ca si adjuvant in dischinezii biliare, coleciste, hipotonii biliare, hepatice, ciroze hepatice, sechele hepatice, boli grave.
Compozitie: Produsul favibil ceai contine mentă, cruşin, cicoare, păpădie, anghinare, sunătoare, coada şoricelului, rostopască, pelin.
Mod de preparare: Din produsul favibil ceai se fierb 1-2 plicuri în 250 ml de apă, 5 minute, se lasă acoperit 20-30 minute, apoi se strecoară.
Mod de utilizare: Din produsul favibil ceai se beau 2-3 căni pe zi, cu înghiţituri rare.
Mod de prezentare: 20 plicuri a 1 gram.
Producator: Favisan
Stiati ca: Noua din zece femei, sunt purtatoare de celulita, vergeturi, cearcane, riduri. Motivele pot fi diverse: plusul de greutate, diversele inadecvari in conduita de viata.
Stiati ca: Vezica biliara are rolul de a depozita bila si sa o secrete in intestinul subtire cand este necesar. Ea are rolul de a descompune grasimile din mancare si de a stimula contractiile intestinale ce imping materiile fecale afara din intestine. Necazul este ca in timp vezica biliara poate sa devina prea congestionata cu sarurile biliare. In plus daca din nefericire vreo bacterie ajunge in vezica biliara, bila va izola aceasta bacterie formand o piatra in jurul ei.
In medicina orientala, vezica biliara este asociata cu luarea deciziilor . Cand functioneaza insuficient apar durerile de cap, incetinala, indeciziile.Vezica biliara guverneaza curajul, hotararea, fermitatea, initiativa unei persoane.
Anghinarea este o planta de cultura de la care se recolteaza in scop medicinal frunzele.Frunzele de anghinare au proprietati hepatoprotectoare si stimulente ale functiei hepatice.Planta a fost adusa in Europa de Sud din Etiopia unde a fost considerata o leguma nobila , fiind consumata doar de oamenii bogati.Grecii si romanii utilizau anghinarea pentru tratarea icterului, dispepsiei, reumatismului si afectiunilor urinare.In compozitia chimica a plantei se gasesc: steroli, flavone, taninuri,glucide, aminoacizi, enzime, pectine, acizi organici.