Fiole cu colagen

Farmec S.A
70,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Farmec S.A

Descriere

Descriere:Filoe cu colagen efecte de remineralizare si energizare celulara de exceptie. Extractul de Goji este recunoscut si pentru efectele anti-aging datorita unei excelente activitati antioxidante sunt un remediu naturist recomandat persoanelor cu varsta peste 25 ani, cu ten sensibil.

Compozitie:colagen,argila,goji,etc.

Actiune:Fiolele cu colagen au in compozitie un ser bogat in Colagen si Elastina de origine marina, Ferulan, extract organic de Goji si Argila.Argila si Extractul organic de Goji au efecte de remineralizare si energizare celulara de exceptie. Extractul de Goji este recunoscut si pentru efectele anti-aging datorita unei excelente activitati antioxidante si prin cresterea nivelului dermal de hidroxiprolina, ceea ce indica o crestere a sintezei colagenului.Folosite cu regularitate, fiolele cresc elasticitatea pielii, confortul si gradul de catifelare al acesteia. Este mult imbunatatita capacitatea de aparare a pielii, inclusiv protectia antiradicalica impotriva stresului oxidativ.

Mod de utilizare: Fiolele se folosesc dimineata si seara. Se scurge tot serul in partea de jos a fiolei dupa care fiola se pozitioneaza cu punctul de rupere in fata.Pentru protejarea mainilor, fiola se infasoara intr-un servetel inainte de rupere.Continutul unei fiole se rastoarna in palma si se aplica prin masaj usor pe fata proaspat demachiata. Tot continutul fiolei se foloseste pentru o singura aplicare!Dupa absorbtia serului, se aplica crema de intretinere zilnica din gama Aslavital Mineralactiv.Se va evita contactul cu ochii! Doar pentru uz extern!

Prezentare:10 fiole x 10 ml

Producator: Farmec