Fiole Panax ginseng

23,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Rădăcina de Ginseng „rădăcina vieţii”,  este o plantă ce creşte în munţii Chang Pai din China, este un remediu naturist si folosirea “rădăcinii vieţii”  dovedeşte calităţile sale nutritive, capacitatea de revigorare a organismului şi sporirea inteligenţei.

Compoziţie: Fiecare fiolă de 10 ml conţine 2000 mg Panax Ginseng, alcool 16-18%vol, miere.

Proprietăţi: Fiole panax ginseng este un tratament naturist care normalizează activitatea sistemului nervos central, diminueaza oboseala, imbunătăţeşte activitatea psihică şi fizică, somnul,are efecte benefice în circulaţia sângelui, reglează digestia stimulând pofta de mâncare, intensifică metabolismul, creste fertilitatea si potenţa sexuală,  stimulează eritrogeneza, creşte stabilitatea trombocitelor, sporeşte inteligenţa şi tonifică epidermul având efect anti-îmbătrânire.

Indicaţii: Fiole ginseng este un remediu naturist utilizat in  stări convalescente prelungite,  imunitate si rezistenţă scăzută a organismului ,  metabolism diminuat, potenta sexuala

Mod de administrare: o data sau de doua ori pe zi, cate una sau doua fiole. Se perforeaza capacul din latex al fiolei cu varful ascutit al paiului inclus in cutie si se bea continutul.

Mod de prezentare: 10 fiole a cate 10 ml.

Producator: CO%CO Yong Kang.

Stiati ca: Chiar daca studiile specializate despre ginseng sunt recente, aceasta planta se foloseste de sute de ani. Americanii nativi cunosteau proprietatile vindecatoare ale ginsengului si s-a dovedit ca atunci cand parcurgeau, alergau sau calatoreau pe o distanta mare nativii mestecau radacina de ginseng ca sa reziste oboselii.Radacina de ginseng provine din China si America de Nord. De cand populatia Americii s-a departat de medicina populara, ginsengul este folosit mai mult in estul Asiei. Majoritatea ginsengului cultivat in SUA este exportat in China.
In chineza cuvantul ginseng inseamna chintesenta unui barbat (gin - barbat; seng - esenta). In China nu se gaseste reteta prescrisa de medic care sa nu contina si ginseng.Cei care au folosit-o cu secole in urma nu au avut nevoie de studii medicale sau documentari ca sa confirme ceea ce stiau deja. Multi ani ginseng a fost cunoscut ca un remediu pentru oboseala si pentru revitalizare. Radacinile erau mestecate de oamenii care se confruntau cu efectele imbatranirii. Atat in prezent cat si in trecut era folosita pentru problemele inimii. Cu trecerea timpului s-a marit lista de boli tratate cu ginseng.
Se spune ca ginseng fortifica organismul. Aceasta afirmatie este intarita de faptul ca mareste vitalitatea persoanelor batrane, mareste rezistenta la oboseala, facandu-i mai activi. In afara de cresterea energiei, ginseng contine steroizi. Acestia sunt la fel ca cei pe care ii secreta corpul uman si de aceea ginseng este folosit de atleti.
S-a spus ca ginseng poate sa ajute sistemul imunitar in rezistenta la boli. O substanta din ginseng numita saponina contine antioxidanti care ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si la intarirea sistemului imunitar.
Biologic, ginseng poate sa ajute la echilibrarea metabolismului si la previnirea migrenelor. Saponinele regleaza glicemia, colesterolul si tensiunea arteriala.
Studiile clinice au sustinut ceea ce deja se stia despre ginseng. Multi ani s-a spus ca ginseng este un afrodisiac si s-a dovedit stiintific ca intr-adevar imbunatateste virilitatea si ajuta in disfunctiile sexuale ale barbatilor si femeilor.In cultura occidentala ginseng este un tonic digestiv si un stimulant digestiv cand stresul mental sau nervozitatea au efecte asupra sistemului digestiv. Este folosit mai mult in China decat in America.